banner564

Lige hazırlanıyorlar

Türkiye Tekerlekli Sandalye Garanti Bankası Süper Ligi’nde yer alan temsilcimiz Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Karagücü takımı KKTC’de ortak kamp yapıyor

Lige hazırlanıyorlar
banner598
İki Süper Lig temsilcisi dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda önce idman yaptılar ardından da hazırlık karşılaşmasında bir araya geldiler.
21 Kasım’da başlayacak  Türkiye Tekerlekli Sandalye Garanti Bankası Süper Ligine  takımlar da hazırlıklarına devam ediyorlar.
Temsilcimiz Kuzey Kıbrıs Turkcell sezon öncesi ilk hazırlık maçlarını ligin yeni takımı Türk Silahlı Kuvvetler takımı Karagücü ile yapıyor.
Karagücü kamp çalışmaları için 2 Kasım Pazartesi KKTC’ye geldi. Güvenlik Kuvvetleri Komtanlığı’nın sağladı engeli minibüsü ile Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’na gidip gelen Karagücü kampı 7 Kasım Cumartesi tamamlayacak ve 8 Kasım Pazar günü de KKTC’den ayrılacak.
 
Hazırlık maçı yaptılar
Süper Lig temsilcileri dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiler.
Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni transferlerinden sadece birini kullanırken, diğer yeni ismler dün akşam KTC’ye gelerek takıma katılacaklar.
Maça Karagücü iyi başladı ve bir ara farkı 10 sayıya kadar çıkarmasına rağmen Kuzey Kıbrıs Turkcell erken toparlanarak oyunda dengeyi sağladı.
İki takımın ilk hazırlık karşılşamasını 105-75 Karagücü kazandı.


Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473