banner564

Mağusa hata yaptı 1-2

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında ağır yenilgi alan Mağusa Türk Gücü, Değirmenlik karşısında galip geldi

Mağusa hata yaptı 1-2
banner598
YER: Değirmenlik Sadık Cemil
HAKEMLER: Mehmet Sezener, Ali Akçınar, Hakan Ünal
DEĞİRMENLİK: Onur, Celal, Latif(DK 62 Rifat), Reşat, Uğur, Umut(DK 74 Sercan), Parpas, Reşit, Kağan, Amani, Vıctor.
MAĞUSA TÜRK GÜCÜ: Türkan, Mustafa(DK 18 Olgun), Mike, Hüseyin, Sami, Nurettin, Hakan(DK 61 Erol), Lawrence(DK 79 Emre), Uğur, Yasin, İbrahim Kabore.
GOLLER: DK 75 Celal(Değirmenlik). DK 34 İbrahim Kabore, DK 88 Emre(Mağusa Türk Gücü).

Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in açılış gününde Değirmenlik, sahasında konuk ettiği Mağusa Türk Gücü’ne son dakika golü ile mağlup olarak haftayı puansız kapatan taraf oldu. Maçın ilk devresini Kabore’nin golü ile önde kapatan konuk Mağusa Türk Gücü oyunun son bölümünde Emre ile galibiyet golünü bulurken, ev sahibi takımın tak sayısı Celal’den geldi.
17.dk: Gelişen ev sahibi Değirmenlik atağında Parpas’ın vuruşu direkten döndü. Dönen topta müsait durumda Reşit’in vuruşu üstten auta gitti.
22.dk: Sol kanattan gelişen Değirmenlik atağında, ceza alanına giren Amani’nin vuruşu kaleci Türkan’da kaldı.
30.dk: Değirmenlik kontra atağında Victor’un ara pasında Amani’nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Türkan önlemeyi başardı.
34.dk: Çabuk gelişen Mağusa Türk Gücü atağında İbrahim Kabore’nin ceza alanı dışından yaptığı sert ve düzgün vuruş filelere gitti.0-1
36.dk: Sağ kanattan gelişen yeni bir konuk takım atağında, Yasin’in ortasında İbrahim Kabore’nin kafa vuruşu direğin dibinden auta gitti.
44.dk: Gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Uğur’un yaptığı vuruş yandan auta gitti.
47.dk: Victor’un Mağusa Türk Gücü ceza alanı içerisinde yaptığı vuruşu Türkan son anda kornere çeldi.
59.dk: Değirmenlik takımının kazandığı serbest vuruşta yapılan ortada Reşat’ın kafa vuruşunu Türkan önledi.
62.dk: Gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Yasin’in ceza alanı içerisinde dönerek vuruşunu kaleci Onur güzel bir refleks ile kornere çeldi.
73.dk: Victor ile başlayan ev sahibi Değirmenlik atağında ceza alanı içerisinde müsait durumda Rifat’ın vuruşu kaleci Türkan’da kaldı.
75.dk: Değirmenlik takımının kazandığı serbest vuruşta Rifat’ın ortasında Celal güzel bir kafa vuruşu ile skoru eşitledi.1-1
88.dk: Mağusa Türk Gücü kontra atağında savunma arkasına atılan topta Emre takımını bir kez daha öne geçiren isim oldu.1-2
90+4.dk: Gelişen bir başka Değirmenlik atağında yapılan ortada Amani’nin kafa vuruşunu Türkan bir kez daha önlemeyi başardı.
Geriye kalan bölümde sonuç değişmeyince Mağusa Türk Gücü zor deplasmandan 3 puanla evine dönen taraf oldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474