banner564

Mağusa Spor Akademisi’nde sinema keyfi

KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği futbol altyapı faaliyetleri yanında sosyal faaliyetleri ile de sporculara güzel ortamlarda neşeli ve eğitici aktiviteler yaparak gelişimleri yanında arkadaşlık bağların güçlenmesi, paylaşımcı ve sorumluluk sahibi olmak için gereken her türlü aktiviteleri de gerçekleştirmeye başladı.

Mağusa Spor Akademisi’nde sinema keyfi
banner598
KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği futbol altyapı (Özkaynak) çalışmaları her grup haftada 2 kez olmak üzere aralıksız sürdürmeye devam ederken, her geçen gün katılım da artmaya devam ediyor. Mağusa Spor Akademisi Derneğinde yaş grupları, hazırlık grubu 2007-2008 doğumlu, 1.grup 2005-2006 doğumlu, 2. grup 2001-2004 doğumlu olmak üzere 3 kategoride toplam 85 sporcu yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Mağusa Spor Akademisi Derneğinde eğitmen kadrosunda antrenörler Hakan Şeren, Kemal Manalı, Ozan Kuşak, Atakan Alasya, kaleci antrenör Mustafa Özkaraman’ın girişimleri sonunda önceki akşam Gazi Mağusa Gelişim Akademisi toplantı salonunda minik sporcuların katılımı ile bir araya gelerek, beslenme üzerine seminer verilirken, daha sonra birlikte sinema izleyerek keyifli dakikalar geçirdiler. Mağusa Spor Akademisi bölgede geniş kapsamlı oluşturulan ilk ve tek Spor Akademisi Derneği olarak  
“Since 1999 - ∞… Yetiştirdiklerimiz, Yetiştireceklerimizin Teminatıdır” önemli bir sloganı ile çıktığı yolda ikinci yılını geride bıraktı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474