banner564

Tatile veda

‘Çocukça Fest’te, Cello maskotu çocukları sevindirdi, ‘Yetenek Sizsiniz’ programı ile tanınan İrem ve köpeği Cash ilgi odağı oldu

Tatile veda
banner598
“Çocukça Fest 2015”, SOS Çocuk Köyü Derneği, Özel Eğitim Vakfı (ÖZEV) ve Çağlayan Çocuk Yuvası yararına düzenlendi.
‘Çocukça Fest’ isimli organizasyon Girne’de çok yoğun bir katılımla yapıldı. Ülkenin dört bir yanından gelen çocuklar, renkli bir etkinlikle, yeni ders yılı öncesi tatile veda etmiş oldu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim desteği verdiği etkinlik, SOS Çocuk Köyü Derneği, Özel Eğitim Vakfı (ÖZEV) ve Çağlayan Çocuk Yuvası yararına gerçekleşti.
Turkcell’in sevilen maskotu ‘Cello’nun da çocukları sevindirdiği etkinlikte, ‘Yetenek Sizsiniz’ programı ile tanınan İrem ve köpeği Cash ilgi odağı oldu.
Etkinlik sonrası SOS Çocuk Köyü Ulusal Direktörü Refika İnce organizasyona katkılarından dolayı Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka İletişimi Müdürü Serenay Yalçınkaya’ya plaket takdim etti.
Christina ile Ateş Şov, şarkılarıyla Sabır ve Sinan, Sultan Durusular ve Grup Türbülans, ÖZEV Yıldızlar Treni Orkestrası ayrıca Grup Rast’ın da renklendirdiği etkinlikte, pek çok çocuk oyunu oynandı. Yumurta, çuval yarışı, halat çekme, yüz boyama gibi etkinlikler çocukları eğlendirirken organizasyondan mutlu ayrılan aileler, “Böylesi etkinliklerin her zaman tekrarlanmasını arzu ediyoruz. Çocuklarımız, çocukluklarını yaşarken, sosyalleşme ve eğlenme fırsatı bulabilsinler” dediler.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473