banner564

Merit Royal’de ‘empati maçı’ 

Merit Royal Otel ile Engelliler Spor Federasyonu işbirliğinde farkındalık maçı düzenlendi

Merit Royal’de ‘empati maçı’ 
banner598

 Merit Royal Hotel, hem engellilere yönelik farkındalığı artırmak hem de KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı yeni sezon öncesi motive etmek amacıyla 1 Ekim Salı günü empati basket maçı düzenledi.

Merit Royal Premium Hotel basketbol sahasında gerçekleşen empati maçında Merit Royal & Premium Hotel Takımı, KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaştı.  
Merit Royal & Premium Hotel Genel Müdürü Aybars Kutluba’nın takım kaptanı olarak oynadığı maçta departman müdürleri ve çalışanlar basket atabilmek için yoğun çaba sarf etti. Merit International Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ruhsar Vudalı ve Federasyon Yetkilileri’nin de izleyici olarak yer aldığı maçta keyifli ve eğlenceli anlar yaşandı.
Toplumun her kesiminin engellilerin sorunlarına duyarlı ve destek olması konusunda farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen etkinlikte Merit Royal & Premium Hotel'in yöneticileri ve çalışanları ilk kez tekerlekli sandalyede basketbol maçı yaparak bu sporun ne kadar zor olduğunu deneyimledi. Empati maçının ardından KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maçı izlemeye gelenler için bir gösteri maçı da sundu. İzleyicilerin heyecanla takip ettiği gösteri maçı büyük alkış alırken, böylesi zor bir spor dalında ülkemizi başarıyla temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı seyircileri gururlandırdı.
KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ruhsar Vudalı, etkinlikte yaptığı konuşmada sonsuz desteklerinden dolayı Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş’a, Merit Royal Hotel Genel Müdürü Aybars Kutluba’ya ve tüm Merit ekibine teşekkürlerini ileterek; takımdan imzalı bir basketbol topunu hediye etti. 
Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinliğin sonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları ve Federasyon Başkanı Vudalı, özel olarak hazırlanan bir pasta da keserek 
2019-2020 1. Ligi öncesinde moral ve motivasyon depoladı.
KKTC Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yararına Merit International sponsorluğunda 26 Ekim’de bir gala yemeği de düzenleneceği açıklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473