banner564

Miş: Özarabacıyla devam etmek istiyoruz

1.Lig’in başarılı ekiplerinden başkent ekibi Hamitköy’ün başkanı Emir Miş gelecek sezon da başarılı antrenörleri Mustafa Özarabacı ile devam etmek istediklerini açıkladı.

Miş: Özarabacıyla devam etmek istiyoruz
banner598
Hamit SAKALLI


İlk görüşmelerimiz olumlu
Emir Miş, geçtiğimiz sezon yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen takıma play-off oynatmayı başaran Mustafa Özarabacı ile yapmış oldukları ilk görüşmenin olumlu geçtiğini ve ilerleyen haftalarda tekrar bir araya gelerek anlaşma sağlayacaklarına inandığını belirtti.

Gençlerden yararlanılacak
Hamitköy’ün gelecek sezon alt yapısını daha verimli kullanacağını belirten Miş, geçtiğimiz sezon A2 liginde şampiyon olan Hamitköy genç takımından olabildiğince çok genç futbolcuyu A takıma kazandırmak istediklerini söyledi.

Hedef üst sıralar
Emir Miş, Hamitköy’ün gelecek sezonda hedefinin ligi play-out tehlikesi yaşamadan üst sıraları zorlayacak bir performans göstermek olduğunu ifade ederken, bu hedefe ulaşmak için teknik heyetle yapılacak görüşmelerden sonra belirlenecek olan eksik yerlere transfer yapılacağını belirtti. Gerekli kaynakların bulunması halinde ise Hamitköy’ün yeniden Süper Lig’e dönebileceğini belirten Miş, camiadan takıma destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474