banner564

Momenekşe sahaya indi

Kısa bir süre önce genel kurulunu yapan Mormenekşe yeni sezonu dün açtı

Momenekşe sahaya indi
banner598
Süleyman REBGE
Süper Lig takımlarından Mormenekşe dün gerçekleştirdiği antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına başladı. DAÜ çim sahasında teknik direktör Kılıçali Kahraman yönetiminde gerçekleşen antrenmanda başkan ve yöneticilerde hazır bulundu.

Aytürk: Takımın düşeceğini söyleyenler hüsrana uğrayacak
Mormenekşe Kulüp Başkanı Saim Aytürk yaptığı açıklamada takımın bu yılki hedefinin kesinlikle alt sıralar olmadığını, kurulacak genç ekip ile orta sıralarda mücadele eden dinamik bir ekip yaratmak olduğunu söyledi. Takım için Eylül başı Samsun’da kamp ayarlayacaklarını söyleyen Aytürk yönetim olarak uyum içinde çalıştıklarını ve köyde olumlu bir hava oluştuğunu söylerken kulübü yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Kulübün ligden düşeceği yönünde yaratılan algıya katılmadığını ve bunu düşünenlerinde hüsrana uğrayacağını söyledi. Aytürk son olarak, kulübe emeği geçen eski başkan Metin Menekşeli ve teknik direktör Eralp Şerifoğlu’na da teşekkürlerini gönderdi.

Zeden: Süper Lig’e layık bir takımız
Transfer komitesi başkanı Tamer Zeden yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederken bu takımın Süper Lig’e layık olduğunu ve en önemli güçlerinin birlik beraberlik olduğunu söyledi. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Zeden David, Nana ve Richard’ın bu hafta içinde takıma katılacağını söylerken Can Özsoy’unda MTG’li Emre Özsin ile bir takası söz konusu olduğunu söyledi. Eski oyuncuları Mehmet Fuat’ın takıma geri döndüğünü söyleyen Zeden eksik gördükleri bölgeye gerekli takviyeleri yapacaklarını söyledi.

Kahraman: Eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz
Mormenekşe’nin yeni teknik direktörü Kılıçali Kahraman yaptığı açıklamada diğer takımlardan 3 hafta geride olduklarını fakat bu farkın kapanması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söylerken 24 Ağustos’ta Gençlerbirliği ile 27 Ağustos’ta ise K.Kaymaklı ile hazırlık maçlarına başlayacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474