banner564

Mourinho Morata'yı ayartıyor

Juanma Lopez, futbolcusunun ayrılık isteğini Real Madrid yönetimine bildirdi

Mourinho Morata'yı ayartıyor
banner598
Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen İspanyol Marca Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, Morata ancak diğer forvetlerin dinlendirilmesi gerektiğinde ya da oynayamadıkları hallerde süre alabilmekten sıkılmış durumda. Bu nedenle 14 yaşından beri menajerliğini yapan Juanma Lopez, Real Madrid yetkilileriyle görüşüp futbolcusunun ayrılık isteğini "2018 Dünya Kupası öncesindeki son sezonda daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek istiyor" diyerek iletti.
Lopez, kulüp yetkilileriyle Morata'nın düşüncelerini paylaşırken Morata'yı telefonla arayan Manchester United Menajeri Jose Mourinho, "Buraya gel. Burada gerçek değerini, önemini biz sana hissettiririz" dedi. 24 yaşındaki futbolcuya ilk profesyonel sözleşmesini kendisinin teknik direktörlüğü sırasında Real Madrid'de imzaladığını hatırlatan Mourinho, gelecek sezon öncelikle Premier Lig'de çok iddialı bir Manchester United olacağını, Şampiyonlar Ligi'nde de başarıyı istediklerini ama bunun daha orta vadeli bir hedef olarak görüldüğünü belirtti.
Pazartesi günü Juanma Lopez'in Real Madrid yetkilileriyle bir kez daha bir araya gelmesi, bu arada Manchester United'ın resmi teklifinin de kulübe ulaşması bekleniyor. Real Madrid, Morata için 90 milyon Euro isterken, ManU'nun tavanı 70 milyon Euro.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473