banner564

Nazım’dan futbola veda

Ülkemizin yetiştirdiği önemli isimlerden olan Nazım Aktunç, faal futbol yaşamına nokta koyduğunu açıkladı

Nazım’dan futbola veda
banner598
Futbolumuzun önemli isimlerinden olan ve sayısız başarıya imza atan Nazım Aktunç 20 yıllık faal futbol yaşantısına nokta koydu. Centilmenliği büyük fedakârlıkları başarılı grafiği ve kaptanlığı ile oynadığı tüm takımlarda iz bırakarak efsane olan başarılı isim son takımı Türk Ocağı’nda yaşadığı namağlup şampiyonluk sonrası futbol hayatını zirvede tamamlama kararı aldı. 36 yaşında futbolunun zirvesinde bu kararı alan başarılı kaptan iz bırakarak sahalardan kopma kararı aldığını açıkladı. Oynadığı tüm takımlarda büyük başarılara imza atması yanında efendiliği centilmenliği fedakârlığı ve gerçek kaptan gibi takımı yönetmesi ile hep aranan isim olan Nazım Aktunç savunmadaki başarılı futbolu ile de hep zirvede oldu ve takdir topladı.
20 yıllık futbol yaşantısına nokta koyarak antrenörlük hayatına atılan efsane isim dün bir veda açıklaması yaparak giderayak yine centilmenliğini ön plana koydu.

İşte Nazım Aktunç’un veda açıklaması;
“Evet, sevgili dostlar her güzel şeyin sonu olduğu gibi futbolculuk hayatımızın da sonuna geldik... Dile kolay acısıyla tatlısıyla 20 senemizi futbol sahasında geçirdik ve bu süre zarfında hiçbir şeyin satın alamayacağı birçok başarının yanında çok güzel dostluklar edindik ve dostlar kazandık…
Aldığım bu kararı saygıyla karşılayan kulübüm Türk Ocağı’na çok teşekkür eder yeni sezonda kendilerine başarılar dilerim.”

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474