banner564

Ocak, kampa start verdi

Girne bölgesi temsilcisi Türk Ocağı dün akşamüstü yapılan antrenman sonrası Malpas Hotel’de kampa girdi

Ocak, kampa start verdi
banner598
2014-15 futbol sezonu, K-Pet 1. Lig’in ilk devresini, en yakın rakibi Değirmenlik’in 8 puan önünde 33 puanla yenilgisiz lider olarak tamamlayan Türk Ocağı ikinci devre kampına başladı. Futbolculara verilen beş günlük iznin ardından ikinci devre ile ilgili hazırlıklarına, teknik direktör Hasan Topaloğlu nezaretinde Cuma günü başlayan Türk Ocağı 3 günlük çalışmanın ardından dün  Malpas Hotel’de kampa girdi. 

Kamp 10 Ocak’ta tamamlanacak
Hafta sonunu şiddetli yağmura rağmen sabah ve akşam antrenmanlarını aksatmayan sarı siyahlı ekip dün saat 16.30’da Çatalköy antrenman sahasında yaptığı antrenmandan sonra Malpas Hotel’de kampa girdi. 4-10 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan kampa, 1 yönetici, teknik heyet ve 20 futbolcu katıldı.

İki hazırlık maçı yapacak
Program dahilinde uygulanacak olan hazırlık çalışmalarının yanı sıra, özel maçlara da yer verilecek olan kamp süresince, Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile 8 Ocak Perşembe günü Pia Bella sahasında hazırlık maçı yapılacak. 10 Ocak Cumartesi ise ikinci lig takımı Tatlısu ile bir hazırlık maçı yapılıp kamp tamamlanacak. 

Sakatların tedavisi sürüyor
Takımda  sakatlıkları süren Yunus Emre İleri, Özgür Ongun ve Mehmet Uçar’ın tedavilerine devam edilirken, ağır sakatlık geçiren İsmet Düzce, takım ile birlikte çalışmalara başladı. Sarı siyahlı oyuncular dün akşam topluca Türkiye süper liginde oynanan Beşiktaş- Galatasaray derbisini izleyerek keyifli bir gece geçirdiler 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474