banner564

Ocak kupaya devam dedi 1-4

KOOP Bank Kıbrıs Kupası 1.Tur karşılaşmasında Türk Ocağı deplasmanda Tatlısu’yu 4-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı

Ocak kupaya devam dedi 1-4
banner598
Yer: Beylerbeyi Ali Özsoy Stadı
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Kaan Koday, İrfan Alıcı, Hakan Muhtaroğlu
Tatlısu: Aytekin, Aytun, Güncel, Kemal, Veli, Sonalp, Mustafa, Oğuz, Ali Nazlıoğlu, Ali Yılmaz, Ahmet Eker
Türk Ocağı: Cenk, Ertaç, Muhammed, Burak, Emeka, Mustafa Ercan, James, Justice, Coşkun, Bilal, Hasan
Goller: 22’Ali Nazlıoğlu (Tatlısu), 20’(P), 23’ ve 35’Ertaç, 52’Burak Sarıkaya(TOL)

Beylerbeyi Ali Özsoy Stadı’nda oynanan karşılaşmada iki renktaş ekip Tatlısu ile TOL karşı karşıya geldi. Karşılaşmada üstün bir performans sergileyen konuk ekip Türk Ocağı rakibini 4-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Maunacılara turu getiren golleri Ertaç(3) ve Burak kaydederken, Tatlısu’nun tek golü Ali Nazlıoğlu’ndan geldi.
Karşılaşmanın 20.dakikasında golcü isim Ertaç penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden iki dakika sonra Tatlısu’dan Ali Nazlıoğlu güzel bir kafa vuruşu ile skora dengeyi getirirken maunacılardan cevap gecikmedi ve 23.dakikada Ertaç’ın golü ile skor 2-1 oldu. Yeniden öne geçen Ocak, oyunu rakip sahaya yığarken, 35.dakikada Ertaç kendisinin ve takımının 3.golünü atarak skoru 3-1’e getirdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın 2.devresinde oyunu rölantiye alan Türk Ocağı, 52.dakikada Burak’ın kafa golü ile skoru 4-1’e getirdi ve karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Türk Ocağı maçı 4-1 kazanarak adını üst tura yazdırdı.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473