banner564

Ödül gecesi

Şeker Sigorta Ralli ve Tırmanma şampiyonları önceki akşam onore edildi

Ödül gecesi
banner598
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun organize ettiği 2017 Şeker Sigorta Kuzey Kıbrıs Ralli ve Tırmanma Şampiyonasında dereceye girenler ödüllerini önceki akşam Dome Hotelde gerçekleşen balo ile teslim aldılar.

Plaketler verildi
Gecede tüm sponsorlara ve ilgi gösteren basına teşekkür plaketleri verilirken, 2017 Tırmanma Şampiyonları Deniz Denner ve Ömer Topçu 'ya ve 2017 Ralli Şampiyonları Rauf Denktaş ve Derviş Savarona'ya ödüllerini KKTOK Başkanı Tigin Kişmir takdim ederken, Takımlar Şampiyonu MRB Racing Team'e de ödüllerini KKTOK Asbaşkanı Mahmut Sezinler verdi. Ayrıca gecede 2017 Cyprus Rallyde başarı göstermiş sporcularımıza da ödüller verildi.
Şeker Sigorta Kuzey Kıbıs Tırmanma Şampiyonasında ise E1 de Bora Manyera, E2‘de Deniz Denner, E3’te Kemal Topçuoğlu, E4’te Doğa Koyuncu, S1’de Mazhar Ünal, S2’de Grigoris Arygirou ve T1’de Hüda Hüdan şampiyon oldular.

Sınıf 1-2-3 ve T2’de ödüller verildi
 2017 Şeker Sigorta Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında sezon sonu Sınıf N’de Mehmet Çocuk-Ahmet Akbıçak, Sınıf 1’de Mehmet Karaoğlan - Mehmet Coşar, Sınıf 2’de Rauf Denktaş-Derviş Savarona, Sınıf 4’te Deniz Fahri - Barış Kalfaoğlu, Sınıf T2’de Serhat Karaoğlan-İsmail Karataç ve Gençler Şampiyonasında İbrahim Argün - Enver Alibaba Şampiyon oldular. 

Oylamanın sonuçları da açıklandı
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından internet üzerinde halk oylamasına sunulan yılın başarılıları anket sonuçları da baloda açıklandı ve ödüller sahiplerine dağıtıldı.
Buna göre yılın ralli fotoğrafı Seda Ahiskal İşegüven, Tırmanma Fotoğrafı Niyazi Yorgancıoğlu, Yılın Rall Sürücüsü Deniz Fahri, Yılın Tırmanma Sürücüsü Doğa Koyuncu, Yılın Co-pilotu Derviş Savarona ve yılın jump ödülü Deniz Fahri ve Barış Kalfaoğlu'nun oldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474