banner564

Ödüller verildi

K-Pet Birinci Lig’in geride kalan dört haftasında ortaya çıkan performanslara göre Birinci Lig ayın başarıları belirlendi

Ödüller verildi
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay işbirliğinde başarılılar ödüllendirilmeye devam ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıldada K-Pet Birinci Ligi’nde her ay belirlenecek başarılı hakem futbolcu ve teknik adam ödüllerini alacak.
Yeni sezonun ilk ayında Maraş Teknik patronu İzzet Kaçmaz, Mesarya futbolcusu Halil Turan ve hakem Ömer Doğru Birinci Lig Ayın Başarılıları olarak belirlendi.
Başarılı olanlara ödülleri önceki gün düzenlenen törende verildi.

Ayın hakemi Ömer Doğru ödülünü Mehmet Özler’den aldı
K-Pet Birinci Ligi’nde geçtiğimiz dört haftada yönettiği maçlarda iyi performans görteren ve dikkatleri züerine çeken Ömer Doğru İpekay ile Diyalog Gazetesi işbirliğpinde ayın hakemi olamaya layık görüldü.
Ömer Doğru’ya ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler verdi.

Ayın antrenörü İzzet Kaçmaz ödülünü Ayten Erdinç’ten aldı
Sezona geç başlamasına ve hazır olarak lige girememesine rağmen geride kalan dört haftada iyi bir çıkış gösteren Maraş’ta teknik adam İzzet Kaçmaz takımını lige hazırlamakla ve topladığı 7 puanla, en önemlisi ise ortaya koyduğu oyunla ayın antrenörü seçildi.
İzzet Kaçmaz’a ödülünü İpekay Genel Müdürü Ayten Erdinç verdi.

Ayın futbolcusu Halil Turan ödülünü Mehmet Özler’den aldı
Bu sezon oluşturduğu kadro ile Süper Lig yolunda iddialı olan Mesarya’da geride kalan dört haftada gösterdiği performans ile dikkatleri çeken ve kalitesini kanıtlayan Halil Turan ayın futbolcusu seçildi.
Halil Turan’a ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474