banner564

‘Dallas’ operasyonu

Gazimağusa Narkotik Şube Ekipleri 11 gram uyuşturucu madde ele geçirdi, Nihat ve Faruk Arbak kardeşleri tutukladı

‘Dallas’ operasyonu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
 Gazimağusa’da uyuşturucu operasyonu düzenleyen Narkotik Şube ekipleri 11 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirirken ‘Dallas’ lakaplı Nihat Arbak ve Faruk Arbak isimli kardeşleri tutukladı.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Özgür Biçenleroğlu, 2 Şubat 2017 tarihinde zanlı 1 Nihat Arbak’ın tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bir bilgi aldıklarını ve zanlıyı Gazimağusa’da tespit ettiklerini söyledi. 
   Nihat Arbak’ın üzerinde yapılan aramada 4 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile 1 adet uyuşturucu içeren sigara ele geçirdiklerini belirten Biçenleroğlu, zanlının ikametgahında da bir arama gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
   Zanlı 2 Faruk Arbak’ın ikametgah içerisinde uyuşturucu içeren sigara içerken tespit edildiğini anlatan Biçenleroğlu, salonda bulunan komidin içerisinde 1 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile tabla içerisinde 2 adet uyuşturucu kalıntısı olan sigara izmariti ele geçirdiklerini aktardı.

Yatak odasında 6 gram bulundu

   Nihat Arbak’ın odasında yapılan aramada şeffaf poşet içerisinde 6 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Biçenleroğlu, soruşturmanın henüz yeni başladığını bildirerek mahkemeden süre talep etti.
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473