banner564

Orman’dan Sertoğlu’na ziyaret

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman KTFF başkanı Hasan Sertoğlu’nu makamında ziyaret etti

 Orman’dan Sertoğlu’na ziyaret
banner598
Beşiktaş kulüp başkanı Fikret Orman Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret etti.
Fikret Orman dün öğle saatlerinde geldiği KKTC’de bir dizi görüşmeler yaptı.
Orman görüşmeler dahilinde daha önce de açıklanan program dahilinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu da ziyaret etti.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na giden Fikret Orman’ı Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sertoğlu ziyaretten memnun
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür ziyaretlerin kısır döngü içindeki KKTC futboluna moral olduğunu belirtti.
Türkiye’den gelen tüm başkanların aynı hassasiyeti göstermesini beklediğini söyleyen Sertoğlu kendisinin de bir Beşiktaş taraftarı olduğunu belirterek bu ziyaretten ayrıca memnun olduğunun altını çizdi.

Orman “desteklemek istiyoruz”
Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman da ziyarette yaptığı konuşmada engellenmiş bir ülke olarak KKTC’yi her zaman desteklemek istediklerini belirterek, her ziyaretinde federasyona uğramadan edemediğini vurguladı. Orman, KKTC’de de birçok Beşiktaş taraftarı olduğunun altını çizerek, renkleri ne olursa olsun tüm sporseverlerin kendisi için değerli olduğunu vurguladı. 
Ziyaret sonrasında Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’na 10 numaralı Beşiktaş formasını hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474