banner564

Ozanköy dönüş istiyor

Geçen yıl süper lige veda eden Ozanköy, geri dönüş için yola çıktı 

Ozanköy dönüş istiyor
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

Geride kalan sezonda süper lige veda eden Ozanköy, süper lige yeniden dönüş için düğmeye bastı. Takımın başına tecrübeli isim Tayfun Kurtarıcıoğullarını getirmekle birlikte transfere de hız veren kırmızı - beyazlılar birinci ligde fazla kalmak istemiyor. Diyalog spor servisine açıklama yapan tecrübeli çalıştırıcı, hedeflerinin kesinlikle süper lig olduğunu, bu doğrultuda yola çıktıklarını, iyi niyetli ve özverili yönetim ve başkanla birlikte hedeflerine ulaşacaklarına inandığını dile getirdi.

Tecrübeli kadro oluşturacağız 
Göreve gelmesi ile birlikte transfere ciddi anlamda yoğunlaştıklarını ifade eden Ozanköy Teknik Direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, Talat, Özcan ve Emrah ile takıma ilk takviyelerin yapıldığını söyledi. Transfer sürecinin devam edeceğini, yabancı oyuncu kontenjanını Ozanköy olarak kullanacaklarını ifade eden Kurtarıcıoğulları, haftada 6 idmanlı bir planlama yaptıklarını, 6 Ağustos tarihinde ise ilk etap kamp çalışmasını gerçekleştireceklerini ifade etti. 13 Ağustos tarihinde ilk hazırlık maçına çıkacaklarını da ifade eden Tayfun Kurtarıcıoğulları, iyi katılımla gerçekleşen açılış sürecinin devam edeceğini söyledi.

Geniş kadro oluşturacağız
16 takımlı lig 30 maçlık periyotta alternatifli kadroya sahip olmak istediğini belirten Ozanköy Teknik Direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, bunun için bir takım transfer görüşmelerinin sürdüğünü ve kısa süre içinde netlik kazanacağını söyledi. Sıkıntısız ve başa oynamak için bu düşüncenin gerçekleşmesi gerektiğini ifade eden Kurtarıcıoğulları, herkesin özverili ve istekli olduğunu sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474