banner564

Perçinci: Avantajı yitirdik

Son 4 maçta ciddi puan kayıpları yaşayan Gönyeli’nin teknik direktörü, Girne Halk Evi maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Perçinci: Avantajı yitirdik
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig lideri Gönyeli konuk edeceği Girne Halk Evi karşısında galip gelip ilk devreyi lider bitirmeyi hedefliyor. Dumlupınar, Görneç, Maraş ve Hamitköy karşılaşmalarında yaşadığı puan kayıpları sonrası ciddi avantajı yitiren başkent temsilcisi kendi sahasında oynayacağı karşılaşmadan 3 puan düşüncesinde. Maç öncesi Diyalog Spor Servisinin sorularını yanıtlayan Emre Perçinci, lig öncesi yaptıkları planlama doğrultusunda sıralama olarak hedefledikleri yerde olduklarını, ancak puan olarak koydukları hedefin uzağında olduklarını belirtti.

Kredimizi sonlandırdık
Ligin on birinci haftasında en yakın rakipleri ile aralarında 4 puan fark bulunduğunu, ancak şu an itibariyle o farkın kapandığını ve zirvenin eşit hale geldiğini belirten Gönyeli çalıştırıcısı Emre Perçinci, ellerinde bulunan ciddi krediyi tükettiklerini söyledi. Özellikle 4 maçlık sürede yaşadıkları puan kayıplarına bakıldığında hem kadro anlamında, hem de cezalı oyuncu anlamında sıkıntılı sürecinin kendileri ile olduğunu aktaran Perçinci, bunu mazeret olarak göstermese de, strateji anlamında bu karşılaşmalarda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Özellikle gol anlamında sıkıntının ve sürecinin yanlarında olduğunu söyleyen Perçinci, yaşadıkları kayıpları bu haftaki Girne Halk Evi karşılaşması ile sonlandırmak zorunda olduklarını söyledi.

İyi rakibe karşı, galibiyet hedefliyoruz
Kendi sahalarında karşılaşacakları Girne Halk Evi maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Gönyeli çalıştırıcısı Emre Perçinci, iyi bir ekiple zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi. Girne Halk Evi takımının kurguları ve oyun anlayışı iyi olan bir takım olduğunu söyleyen Perçinci, Gönyeli olarak bu zorlu karşılaşmada doğru sayılarının daha fazla olacağı bir görüntüye sahip olmak istediklerini söyledi. Sezon başı koydukları şampiyonluk hedefi doğrultusunda ilerlemek istediklerini hatırlatan Perçinci, sezon öncesi koydukları hedef doğrultusunda sırlama olarak iyi noktada bulunduklarını ancak puan olarak koydukları hedefin uzağında olduklarını belirtti. Son dönemde yaşadıkları gol sıkıntısını giderme adına çalıştıklarını da söyleyen Emre Perçinci, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu aktardı.

Devre arası, değişim dönemi olacak
Girne Halk Evi karşısında galip gelerek keyifli ve moralli bir devre arası hedeflediklerini söyleyen Emre Perçinci, kadro ve oyun anlamında devre arasında değişime gideceklerini söyledi. Bu düşüncelerini ve planlamalarını oyuncu grubu ve yönetimle de paylaştıklarını da söyleyen Emre Perçinci, hem kadro hem de oyun anlamında ikinci yarı bambaşka bir Gönyeli olacağını söyledi. Ancak şu an itibariyle kafalarında ki tek düşüncenin Girne Halk Evi maçı olduğunu hatırlatan Emre Perçinci zorlu rakipleri karşısında galibiyetle ilk devreyi tamamlamak istediklerini aktardı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473