banner564

Katılım Vizyonu anlatıldı

TDP Başkanı Özyiğit ve milletvekili adayları Mağusa’da liman ile açık pazarı ziyaret etti, vatandaşın sorularını cevapladı

Katılım Vizyonu anlatıldı
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Mağusa Limanı ile Açık Pazar'ı ziyaret etti.
TDP'nin “Katılım Vizyonu”na ilişkin bilgilerin verilerek, TDP milletvekili adaylarının tanıtım broşürlerinin dağıtıldığı ziyarette, özellikle TDP'nin Mağusa Limanına yönelik plan ve projeleri aktarıldı, çalışanlar ile yurttaşların soruları cevaplandı. Açık Pazar’da ise stantları tek tek gezerek esnafla sohbet eden TDP Milletvekili adayları, TDP'nin katılımcı siyasetine ilişkin bilgiler vererek soruları yanıtladı.
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Mağusa Limanı'nda insan yaşamını ve sağlığını tehdit eden, çevreye ve ekolojiye zarar veren çok ciddi sorunlar olduğunu belirterek, Mağusa Limanı'nın mevcut durumunu “içler acısı” olarak niteledi.
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde İskele bölgesinde faaliyet gösteren Boğaz Endüstri ve Madencilik Ltd.’ye ziyarette bulundu.

Lefkoşa’da okullar ziyaret edildi
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında 9 Eylül İlkokulu, BTMK, Atatürk İlkokulu ve Yenicami İlkokulu’nu ziyaret etti.
Eğitim sistemiyle ilgili sıkıntılar ile devlet okulları ve özel okullar arasındaki farkların konuşulduğu ziyaretlerde, TDP'nin Katılım Vizyonuna ilişkin bilgiler verildi, TDP milletvekili adaylarının tanıtım broşürleri dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473