banner564

Yeni dönem vaatleri

Özgürgün, “Maraş üreticisi suya, genci spor tesislerine, aileleri sosyal konuta kavuşacak” dedi

Yeni dönem vaatleri
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, milletvekili adayları ile birlikte, seçim çalışmaları çerçevesinde Gazimağusa Maraş bölgesinde düzenlenen mitinge katıldı.
UBP Onursal Başkanı ve 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun da katıldığı mitingde halkla buluşan ve partililere hitap eden Başbakan Özgürgün, Özgürgün, sosyal konut projesinin yanında, esnaf sitesi kapsamında dükkan ve mağazalar inşa edileceğini ve arazisinin hazır olduğunu, 63 dönüm bir arazinin ve parasının Maraş’a tahsis edildiğini ve çok amaçlı bir spor salonu inşa edileceğini anlattı.
Özgürgün, bu projeleri hayata geçireceklerine dair verdiği sözün teminatının ise kısa hükümet dönemlerinde yaptıkları icraatlar olduğunu ifade etti.

Eroğlu: UBP’yi 1975’te ilk göçmenlerle kurduk
Özgürgün’den önce sahneye çıkıp Maraşlılara seslenen 3’üncü Cumhurbaşkanı ve UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu ise, UBP’yi 1975’te ülkeye gelen ilk göçmenlerle birlikte kurduklarını ifade ederek, o günlerden bugünlere gelindiğinde KKTC’de yapılan her işin UBP tarafından yapıldığını ve bu işlerin cumhuriyetin temellerinin sağlamlaştırdığını söyledi.
Eroğlu, UBP’yi yeniden iktidara taşımanın görevleri olduğunu ifade ederek KKTC’nin devamı ve varlığı için de UBP’ye mutlak ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

“Geçitkale Havalimanı ekonomiye kazandırılacak…”
Öte yandan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Hüseyin Özgürgün ve milletvekili adayları Geçitkale ve Serdarlı’yı ziyaret etti.
Geçitkale ve çevre köylerden de gelen vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan Özgürgün, Geçitkale’ye üniversite yatırımı düşüncesinde olduklarını, Geçitkale Havalimanı’nın ekonomiye kazandırılmasını hedeflediklerini ve özellikle gençler için 2018’de Geçitkale sahasının çevre düzenlemesi ile birlikte çok güzel hale geleceğini kaydetti.
Özgürgün, “Spor yatırımlarını on kat artırdık. Hiçbir sıkıntımız yok; çok rahatlıkla söylüyorum. Kadromuz da gücümüz de birliğimiz de var” dedi. 

GİAD’tan Özgürgün’e ziyaret 
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün ayrıca Genç İş Adamları Derneği (GİAD) heyetini kabul etti.
Parti genel merkezinde yer alan kabulde konuşan Özgürgün, genç iş adamlarının ülkeye katkılarını her zaman çok değerli bulduklarını söyledi.
Kendisinin de GİAD’ın eski üyesi olduğunu anımsatan Başbakan, ortak akılla üretilecek projelerin iş dünyasına ve ülkeye büyük katkıları olacağını kaydetti.
GİAD Başkanı Cemal Gülercan, GİAD olarak 1989 yılından beri ülkede aktif görev aldıklarını, yaklaşık 248 üyeyle ekonomik anlamda politikalar ürettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473