banner564

“Halkımıza güveniyoruz”

Özersay 7 Ocak seçimlerinin ülkenin siyasal yaşamında en önemli kırılma noktalarından birisi olacağını söyledi

“Halkımıza güveniyoruz”
banner598
Halkın Partisi (HP) milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Akdoğan ve Vadili’yi ziyaret etti.
Ziyaretler sırasında düzenlenen sohbet toplantılarında vatandaşlara hitap eden HP Başkanı Kudret Özersay 7 Ocak seçimlerinde katılım oranının yüksek olacağını ifade etti. Özersay, 7 Ocak seçimlerinin ülkenin siyasal yaşamında en önemli kırılma noktalarından birisi olacağını ve halka güvendiklerini söyledi.
Siyasi partilerin yıllarca seçim manifestosu, hükümet programı, koalisyon programı, parti programı ve benzeri belgeler hazırladıklarını ve yıllar içerisinde bunların içeriğinin de benzeştiğini söyleyen Özersay şöyle devam etti:
“Ülkemizde gelinen noktada söylenenlerden çok, neyin yapılacağı ya da kimin söylediklerini yapma iradesi olduğu çok daha önemlidir. Biz ortaya koyduğumuz çözüm önerilerimiz, vizyonumuz, manifestomuz konusunda kendimize güveniyoruz. Öte yandan Halkın Partisi’ni diğer partilerden ayıran asıl önemli nokta verdiği sözleri tutabilecek, söylediklerini belli siyasi bedeller ödemek pahasına siyasi kararlılık göstererek yapabilecek yegane parti olmasıdır.”
Toplumun farklı kesimleriyle çok sağlıklı bir diyalog kurduklarını ama menfaat ilişkisi içerisine girmediklerini söyleyen Özersay “Bu açıdan da kendimize güveniyoruz. Geçmişte kendisine halk tarafından ülkeyi yönetme imkanı verilenler bu umudu boşa çıkardılar çünkü iktidara gelebilmek için birtakım menfaat ilişkileri kurdular. Biz temas ettiğimiz herkese sadece ve sadece yapabileceklerimizin sözünü veriyoruz ve popülist söylemlerde bulunmuyoruz. Bu nokta yeni siyaset anlayışının en önemli yanıdır” ifadelerini kullandı.

Özersay: İskele’de kalkınmayı sağlayacağız
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay ve milletvekili adayları dün İskele bölgesini ziyaret ederken, Lefkoşa ve Girne adayları da Lefkoşa’da ziyaretlerde bulundu.
Özersay ve adaylar, sırasıyla İskele merkez, İskele pazar yeri, Kaymakamlık, Kaza mahkemesi ve bölgede bulunan okulları ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinledi ve seçim manifestosu temelinde çözüm önerilerini anlattı.
40 yılda 38 hükümet değişikliği ile ortaya çıkan istikrarsız durum sonucunda bölgenin yeteri kadar değer görmediğini belirten Özersay, turizm, sağlık, tarım ve hayvancılık konularında bölgenin gerçek potansiyelinin ortaya çıkarılamadığını, Halkın Partisi iktidarında üzerinde çalışılan projeler sayesinde Ada’nın bu güzide bölgesinde verimli bir kalkınma sağlanacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473