banner564

‘Psikolojik baskı altında’

Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut Yenicami maçını yöneten Ali Özer ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu

‘Psikolojik baskı altında’
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-PET Süper Lig’in zirve adaylarından Türk Ocağı’nda Pazar günü oynanan ve 1-1 sonuçlanan Yenicami karşılaşmasının yankıları devam ediyor. Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, Yenicami maçını ve Ali Özer’in hakem performansını değerlendirdi.
Geçen sezonki Yenicami- Çetinkaya mücadelesinden sonra uzun bir süre tartışılan Ali Özer’in ligin şuana kadar oynanan en kritik mücadelesine atanmasını doğru bulmayan Ahmet hoca, Ali Özer’in iyi niyetinden şüphe etmediğini ancak psikolojik olarak baskı altında ezildiğini ve skora etki edecek kararlarıyla kendilerini 3 puandan ettiğini belirtti. 
Oyuncularının 90 dakika gösterdiği performanstan bir hayli memnun olduğunu, tüm takımın elinden gelen her şeyi yaptığını söyleyen Dedekorkut, Türk Ocağı’nın bu noktaya gelmesinde başta oyuncularının çok büyük rolü olduğunu ve 10 haftalık performanslarıyla takımın ulaştığı seviyenin kesinlikle tesadüf olmadığının altını çizdi. 

Binatlı deplasmanından 3 puan istiyoruz
3 antremanla Binatlı karşılaşmasına hazırlanıp cumartesi gününü bekleyeceklerini belirten Ahmet hoca, Binatlı’ın ligin iyi futbol oynayan ve puanlara ihtiyacı olan bir takım olduğunun altını çizdi. Ahmet Dedekorkut, rakiplerine oyunlarını kabul ettirip 3 puanı alarak evlerine dönmek istediklerini söyledi.

Hedefimiz ilk devreyi zirvede tamamlamak
Çok zorlu 10 haftayı geride bıraktılarını, devreyi tamamlamaya 5 hafta kaldığını ve bu karşılaşmaların zorluk derecesinin üst seviyede olacağının bilincinde olduklarını kaydeden Dedekorkut, her maçın ayrı bir hikâyesi olduğunu ve haftalık analizlerde bulunduklarını söyledi.
Dedekorkut, konsantrasyonlarını hep üst seviyede tutup, disiplinli futbollarına devam edip sonuçları alacaklarına olan inancını vurgulayarak sözlerine son verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473