banner564

Amerikan Kolejinde çeşitli aktiviteler ve etkinlikler düzenlendi

‘Zorbalığa Hayır’

Amerikan Kolejinde çeşitli aktiviteler ve etkinlikler düzenlendi
banner598

 Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu’na bağlı; Amerikan Koleji, her yıl düzenlenen “Zorbalığa Hayır” haftasında bu yıl da çeşitli aktiviteler ve etkinliklere evsahipliği yaptı. 

“Zorbalığa Hayır” haftası kapsamında, Amerikan Koleji İngilizce ve Türkçe Bölümleri şiir ve kompozisyon yarışması, Resim Bölümü ise poster yarışması düzenledi. Üç kategoride yer alan yarışmalarda; Türkçe Bölümü kompozisyon dalında, Dora Naz Aral birinci, Cemre Baş ise ikinci geldi. Türkçe şiir kategorisinde ise Nehir Simay Aras birinci, Sevcan Oral ikinci ve Şükriye Nisa ışık üçüncü geldi. İngilizce şiir yazma yarışmasında ise Ekaterina Brateneva birinci, Aleksey Bobkov ikinci ve Tuna Mantaş üçüncü; Resim Bölümü’nün düzenlemiş olduğu poster yarışmasında ortaokul kategorisinde Maria Petrenko birinci, Mehmet Deran Haydar  ikinci, Tahsin Tümer Güzel üçüncü, Poster yarışması lise kategorisinde ise Elizaveta Basueva birinci, Gülay Özbek ikinci, Tahsin Zenginer ise üçüncü geldi.
Amerikan Koleji Resim bölümü ayrıca, “Kırık Kalp” etkinliği düzenlerken, Psikoloji Bölümü ise “Empati Ağacı” oluşturarak öğrencileri zorbalıkla ilgili düşüncelerini ve duygularını yazmaları için teşvik etti. Ayrıca uluslararası alanda “Zorbalığa Hayır” sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl kullanılmasına karar verilen slogan “Change Starts With Us” yazısı oluşturularak öğrencilerimizle toplu fotoğraf çekilmi gerçekleşti.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474