banner564

Çalışıp ödeyecek

Çalıştığı gece kulübünde müşterilerden aldığı 2 bin TL’yi cebine koyarak Türkiye’ye kaçan Fatih Celbakoğlu, geri dönünce yakalandı

Çalışıp ödeyecek
banner598
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy yakınlarında faaliyet gösteren bir gece kulübünde 2015 yılında meydana gelen hırsızlık olayının faili bir yıl sonra yakalandı.  Çalıştığı gece kulübünde müşterilerden aldığı 2 bin TL nakit parayı çaldıktan sonra Türkiye’ye kaçan Fatih Celbakoğlu önceki gün ülkeye giriş yaptığı esnada gözaltına alındı. Zanlı dün de yargılanacağı davalardan teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Fatih Celbakoğlu’nun 6 Ekim 2015 tarihinde Lefkoşa-Alayköy bölgesinde çalıştığı bir gece kulübünde müşterilerden almış aldığı 2 bin TL nakit parayı çaldıktan sonra yurtdışına kaçtığını söyledi. 

Teminata bağlandı…
Polis, mesele ile ilgili olarak aranan kişi olarak belirlenen zanlının önceki gün Ercan Havaalanı’ndan giriş yaptığı esnada tutuklandığını ve aleyhine müstahdem tarafından sirkat suçundan dava okuduğunu ifade etti. Polis, zanlı Celbakoğlu hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.
Zanlının tutuksuz yargılanmasına karar veren mahkeme,  teminat şartları olarak zanlı için bir kefilin 40 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün polise giderek imza atması olarak belirledi. 
Öte yandan zanlının aldığı parayı Türkiye’de harcadığı ve gece kulübü sahiplerine geri ödeyeceği yönünde söz verdiği iddia edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474