banner564

Şampiyon Mağusa İhtisas Kulübü

Kickboks Ligi’nin 5’inci Ayağı ve 11. Ayda Tilki Kickboks Anı Turnuvası tamamlandı

Şampiyon Mağusa İhtisas Kulübü
banner598
2017 Kickboks Ligi’nin şampiyonu Mağusa İhtisas Kulübü oldu. Bu yıl 5 Ayak üzerinden gerçekleştirilen Kickboks Ligi’nin 5’inci Ayağı ve 11. Ayda Tilki Kickboks Anı Turnuvası, 3 Aralık 2017 tarihinde, Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. 
Son ayak olan 5’inci Ayak müsabakalarının sonunda Genel Klasmanda 343 puana ulaşan Mağusa İhtisas Kulübü sezonu şampiyon olarak tamamlarken, 293 puan ile Aziz Spor Derneği 2’nci, 175 puanlı Tatlı Spor Kulübü Birliği 3’üncü oldu.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yapılan tartı ve kura çekiminden sonra Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde Semi Contact ve Light Contact müsabakalarında kıyasıya mücadele başladı. Müsabakalarından sonra lig kapanış töreninde merhume Ayda Tilki’nin özgeçmişi ve KKTC sporuna olan katkılarından bahsedilen kısa bir konuşma yapıldı. Turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları Ayda Tilki’nin aile fertleri ve Federasyon yetkilileri tarafından verildi.
Lig sonunda Ligde görev alan hakem ve antrenörlere KKTC Kickboks Federasyon Başkanı Niyazi Demirel tarafından plaket takdim edildi. Minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde şampiyon olan takımlar ile genel klasmanda ilk üç sırada yer alan takımlar ilan edilerek kupa ile ödüllendirildi. Kupalar takımlara Federasyon Başkanı ve aile fertleri tarafından verildi. 
Minikler Kategorisinde Magosa İhtisas Kulübü 105 puanla, Yıldızlar Kategorisinde Magosa İhtisas Kulübü 121 puanla, Gençler Kategorisinde Magosa İhtisas Kulübü 77 puanla, Büyükler Kategorisinde Aziz Spor Derneği 72 puanla şampiyon olurken, Genel Klasmanda Magosa İhtisas Kulübü 343 puanla Lig Şampiyonu, Aziz Spor Derneği 293 puanla Lig ikincisi, Tatlı Spor Kulübü 175 puanla Lig üçüncüsü oldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473