banner564

Sertoğlu sert çıktı

Bundan dolayı, hiç kimsenin olmayacak hayallere kapılıp, Futbol Federasyonu'nun kurullarını bu konu ile ilgili daha fazla meşgul etmemelerini rica ederim.”

Sertoğlu sert çıktı
banner598
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu Yenicami ve GAÜ Çetinkaya arasında oynanan mücadelen sonra çıkan kavgadan dolayı 4’er resmi müsabakadan men cezası alan Serkan Önet ve Kadir Hakel’in cezalarını antrenör olarak çekmek istemeleri ve bu konuda çeşitli itirazlarda bulunmalarıyla ilgili sert bir açıklama yayınladı. Hasan Sertoğlu’nun açıklamaları ise şöyle:
“Bilindiği üzere, 30 Nisan 2016 tarihinde oynanan Yenicami -GAÜ Çetinkaya K-Pet Süper Lig karşılaşması sonrası çıkan kavgada, rakip futbolcuyu darp ettiklerinden dolayı GAÜ Çetinkaya futbolcuları Serkan Önet ve Kadir Hakel'e, Disiplin Kurulu tarafından ceza verilmiştir. Daha sonra, ilgili futbolcular Tahkim Kurulu'na yapmış olduğu başvuruları ve özür dilemeleri sonrası cezalar ilgili kurul tarafından görüşülüp, değerlendirildikten sonra 4'er resmi müsabakadan men cezası olarak tescil edilmiştir.
Fakat ne yazıktır ki, ilgili futbolcular, hem spor etiğine hem de futbol etiğine ve ahlakına uymayacak bir şekilde futbolcu olarak almış oldukları 4 resmi müsabakadan men cezasını, antrenör olarak BTM Liglerinde çekebilmek için Futbol Federasyonu nezdinde türlü yöntemlere başvurmuşlardır. Futbol Federasyonu'nun talimatları herhangi bir şekilde bu konuda su istimale açık değildir. Ayrıca, kişilerin ihracı sonrası, cezasını nasıl, ne şekilde çekeceği çok açık ve nettir. Bir futbolcunun attığı tekme sonrası almış olduğu 4 resmi müsabakadan men cezasını, yine futbolcu olarak takımının yapacağı ilk 4 resmi müsabakada yer almayarak çekeceği çok net olarak talimatlarla düzenlenmiştir.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474