banner564

Sponsorluk imzaları atıldı

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali 5 Eylül-5 Ekim tarihlerinde yapılacak

Sponsorluk imzaları atıldı
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından bu yıl 14’ncüsü düzenlenecek Kıbrıs Tiyatro Festivali sponsor imza töreni, dün LTB Mimar Mehmet Vahip Salonu’nda yer alan basın toplantısıyla yapıldı. 
Belediyeden verilen bilgiye göre, saat 10.00’da gerçekleşen basın toplantısına LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber, Festivalin ana sponsorluğunu üstlenen Akgünler Turizm adına Bora Özgen ile Doğuş Barçın, platin sponsorlar Cyprus XP Travel adına Zeki Ziya, Kıbrıs Türk Petrolleri adına Cem Arat, Avenue Cinemax adına ise Deniz Denner katılırken, Festivalin gümüş sponsoru Lefkoşa Belediye Çalışanları Tasarruf Kooperatifi Ltd. adına Levent Özverel ile Servet Yamak’ın yanısıra festivale katkı koyan Reisler Lojistik adına Mehmet Reis ile Cookies Bake Shop adına Borga Cambaz da toplantıda hazır bulundu. 
Festivalin salon sponsorluğunu Yakın Doğu Üniversitesi üstlendi. Basın toplantısı sırasında LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Festival Koordinatörü Kıymet Karabiber ve katkı koyan sponsorlar birer konuşma yaptı ve sonrasında da 14’ncü festivalin sponsorluk imzaları atıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473