banner564

Sertoğlu’ndan veda mesajı

Futbol Federasyonu başkanı, hakem seminerinde “Son kez hitap ediyorum” diyerek görevi bırakacağının sinyalini verdi

Sertoğlu’ndan veda mesajı
banner598
Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu dün gerçekleştirilen  “MHK Kış Semineri”nde “Bu kürsüden son kez hakemlere hitap ediyorum” diyerek sezon sonunda görevi bırakacağının sinyallerini verdi.

“Son kez hitap ediyorum dedi” herkesi şok etti
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Girne Grand Pasha Hotel’de gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu “8 yıldır Federasyon başkanlığı görevini yapıyorum. Federasyonu nereden aldığımız ve nerede bırakacağımız ortada. Bu kürsüden son kez sizlere hitap ediyorum. Bu kararı çok zor verdim” diyerek sezon sonunda başkanlığı bırakacağı imasını verdi.

Duygu dolu konuşma
Sertoğlu konuşmasında “Küçük Kaymaklı kulüp başkanı iken tüm kulüplerin oybirliği ile federasyon başkanı oldum. Federasyonu nereden nereye getirdiğimiz ortadadır. Ancak bu görevi yaparken acaba topluma başka nasıl yararlı olabilirim diye de hep düşündüm. Zor bir karar vermem gerekirdi” diyerek salondakilere duygulu anlar yaşattı.

Lefkoşa Belediye Başkan adaylığı gündemde
Hasan Sertoğlu’nun Haziran ayında yapılacak yerel seçimlerde Lefkoşa Belediye Başkan adayı olacağı ve bu nedenle görevi bırakabileceği biliniyordu. Sertoğlu ilk kez kesin bir mesaj vererek seçime gireceğini ve federasyon başkanlığı görevini bırakacağını ima etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473