banner564

Ataoğlu: Turizm ivme kazanacak

106 ülkenin katıldığı EMITT’te Kuzey Kıbrıs da temsil ediliyor

Ataoğlu: Turizm  ivme kazanacak
banner598
Kuzey Kıbrıs, 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te tanıtılıyor.
Turizm ve Çevre Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 28 Ocak'ta son bulacak fuara 106 ülke katılıyor. Kuzey Kıbrıs, fuarda ülkenin turizm ve kültürel alanındaki projelerini tanıtacak. Fuar hakkında konuşan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs’ın 2017'de turizmde çok ciddi bir yükseliş yakalayarak, turizm gelirlerinin arttırıldığını vurguladı.
Ataoğlu, söz konusu çıkışta sektörün dinamizminin belirleyici faktörlerin başında geldiğini ifade etti. Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın 2018 yılında da çok önemli işlere imza atmaya devam edeceğini belirten Ataoğlu, "Bakanlığın mevcut pazarları büyütmeye, gelişmekte olan pazarları da özel önem göstermeye devam edeceğiz. 2018 sonunda ülkemizin yüzünü güldüren bir turizm gelirinin oluşması için büyük gayret gösteriyoruz. Ülkemizin ve devletimizin en büyük gücü turizmdir. Bu gücü insanımızın refahını arttırmak için en iyi şekilde değerlendirmek için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.
Ataoğlu, EMITT'in ülkenin turizm ürünlerinin dünyaya tanıtılması ve yeni işbirliği fırsatlarının yakalanması için önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, “Bakanlığımız, sektörümüzün temsilcileriyle ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474