banner564

Ses getireceğiz

Geçen yılın kendileri adına zor geçtiğini aktaran Ahmet Ogan, yeni sezonda daha iyi noktada olacaklarını belirtti

Ses getireceğiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Yeni sezon öncesi Ahmet Ogan ile yola devam etme kararı alan Gençler Birliği camiasında, yüzler gülerken, Teknik Direktör Ahmet Ogan, yönetimin istikrardan yana karar kıldığını belirtti. Beldenin tek süper lig takımı olduklarını aktaran Ahmet Ogan, geçen yıl sergiledikleri performansın üzerinde olmak istediklerini vurguladı.

Daha tecrübeli olacağız
Geçen yıl play – out’a kaldıklarını belirten Ahmet Ogan, ilklerin her zaman zor ancak önemli olduğunu belirtti. Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan yaptığı açıklamada uzun bir aradan sonra geçen yıl çıktıkları süper ligde her şeye rağmen saha içi ve saha dışı duruşları sonrası iyi bir sezonu geride bıraktıklarına inandığının altını çizdi. Gençler Birliği takımının bölgenin tek süper lig takımı olduğunu hatırlatan Ahmet Ogan, bu nedenle süper ligde kalıcı olmak için mücadele etmek zorunda olduklarını vurguladı.

Yeni sezon 40 puan ve üzeri
Yeni sezon çalışmalarına 14 Temmuz günü başlayacaklarını belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Teknik kadro olarak ta geçiş yılını geride bıraktıklarını vurguladı. Geçen yılın üzerinde puan hedeflediklerini belirten Ogan, yeni sezon adına 40 puan ve üzerini hedeflediklerini aktardı. Yeni sezonda seri futbol ve göze hoş gelen oyun adına uğraş vereceklerini belirten Ahmet Ogan, geçen yılki hatalardan ders çıkararak yeni sezona hazırlanacaklarını vurguladı.

Abbas ve Emir transferdir
Takımdan yeni sezon öncesi ayrılan Hüseyin Gökşan ve Mehmet Çavuş ile ilgili olarak açıklama yapan Ahmet Ogan, bonservisleri ellerinde olsa bile etik olarak ilk görüşmelerini Gençler Birliği kulübü ile yapmaları yönünde olarak nitelendirdi. İki oyuncuya yeni sezonda başarı da dileyen Ahmet Ogan önlerine bakmak zorunda olduklarını, Abbas ve Emir’in takıma dönmelerinin ise en az yeni transfer kadar değerli olduğunu belirtti. Yeni sezonda çok fazla transfer düşünmediklerini de belirten genç çalıştırıcı alt yapıdan alacağı birkaç oyuncu sonrası gerekli yerlere transfer yaparak yola devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474