banner564

Sezon Lefkoşa’da kapanacak

Gözler Tommy Hilfiger Beach Volley Turnuvası’na çevrildi

Sezon Lefkoşa’da kapanacak
banner598
KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen plaj voleybolu turnuvalarının 3. ve son etabı 23-24 Temmuz tarihlerinde Lefkoşa Beach Volley Arena da gerçekleşecek. Tommy Hilfiger adı altında ve Başman Group sponsorluğunda düzenlenecek olan organizasyona yoğun ilgi oldu. Bayanlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenecek olan turnuvaya 10 bayan 10 erkek takımı olmak üzere 20 takım katılım gösterdi.

Turnuva Saat 17.00 de başlayacak
Turnuva yarın saat 17.00 de başlayacak. Turnuvanın ilk gününde toplam 28 karşılaşma oynanacak. Galipler ve mağluplar grubu olmak üzere ikili eleminasyon sistemine göre oynanacak olan müsabakalarda galipler kazanılmış iki set mapluplar grubu ise tek set üzerinden oynayacak. Beach Volley Arena da Müsabakalar 3 kortta oynanacak. Katılımcı bütün takımların organizasyon başlama saatinde hazır olamaları gerekmektedir.
Turnuvanın ikinci gününde yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları oynanacak. Turnuvanın tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye girecek olan takımlara parasal ödülleri ve kupaları takdim edilecek.

Tommy Hilfiger Turnuvasında ilk müsabakaların programı

 

Ahmet-Oğuzhan-Boran-Batu

Erkek G

A-1

Slih-Fuat-Halil-Nail

Erkek G

A-2

Kerem-Cafer/Öktem-Umut

Erkek G

Merkez

 

 

 

Sedef-Alşan/Asya-Şengül

Bayan G

A-1

Krdelen-Sima-Buse-Canan

Bayan G

A-2

Seran-Laçin/Merve-Almıla

Bayan G

Merkez

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473