banner564

Sıkı şekilde çalışıyoruz

Lapta Sportif Direktörü Celal Keleş, ligin ilk maçına hazır olacaklarına inandığını belirtti

 Sıkı şekilde çalışıyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig temsilcisi Lapta yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, arayı kapama adına tempoyu artırmış durumda. Lapta sportif direktörü Celal Keleş, yeni sezon hazırlıları ile ilgili yaptığı değerlendirmede önlerinde katedecekleri çok mesafenin olduğunu, bununda kolaya dönmesi adına sıkı şekilde çalışma yaptıklarını vurguladı.

İyi takım olmalıyız
Göreve kısa bir süre önce gelmelerine rağmen çok hoş bir tablo ile karşılaşmadıklarını belirten Celal Keleş, bu tabloyu ortadan kaldırmak için çalışma başlattıklarını belirtti. Gerek saha çalışması gerekse yönetimsel olarak sistemi oturtmak zorunda olduklarını belirten Lapta sportif direktörü Celal Keleş, bu sıkıntılı süreci aşacaklarına ise inandığını söyledi. Sürekli eğitim, sürekli gelişim mantığı ile yola çıktıklarını ve bu sistemi, kaldırabilecek oyuncular ile çalışacaklarını belirten Celal Keleş, buna uygun oyuncuların bu sezon formayı giyeceğinin altını çizdi.

Yeni bir takım olacağız
Takımdan yeni sezon öncesi bir çok oyuncunun ayrılmasından sonra yerleri doldurma adına iyi bir transfer politikası çizdiklerini de belirten Celal Keleş, en az katılan oyuncuların gidenler kadar iyi olduğunu vurguladı. 4 Ağustos itibariyle gerçek anlamda çalışmalara başladıklarını da belirten Keleş, 23-24 Ağustos tarihinde Türkiye’den gelecek ekip eşliğinde ise takımı bir takım testlere tabi tutacaklarını belirtti. Bu tarihe kadarki çalışma temposunun çok üst düzey gitmeyeceğini de belirten Celal Keleş, testler sonrası ise temponun artacağına vurgu yaptı. Şu anki çalışmalara takımın büyük çoğunluğunun katıldığını belirten Keleş, sağlık kontrollerinin tamamlanmasından sonra ise katılımın ayni şekilde devam edeceğini vurguladı.

Üst düzey iki yabancı
Yabancı oyuncu konusunda üst düzey iki futbolcunun yarın adaya geleceğini de belirten Lapta sportif direktörü Celal Keleş, orta saha ve forvet mevkisine iki Bulgar oyuncu ile takviye yaptıklarını belirtti. Bu oyuncularında katılımları ile birlikte istenilen noktaya gelme adına çalışma temposunun artacağına dikkat çeken Celal Keleş, saha sıkıntısının da bu süreçte olmayışının kendileri adına avantaj olacağını vurguladı. Hem karşılaşmalarını oynayacakları stad yanında idman sahası ve Lapta Yavuzlar Lisesi sahası ile birlikte ciddi anlamda saha krizine son vereceklerini belirten Celal Keleş, bu bağlamda idmanları daha rahat bir konumda yapabileceklerinin altını çizdi.

İlk haftaya hazır olmalıyız
Gelinen süreçte yeni sezon hazırlıklarına geç kalındığının bilincinde olduklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, yaşanan bir takım sıkıntılar neticesinde bu noktada olduklarını belirtti. Ancak her ne olursa olsun ligin ilk maçına hazır olacaklarını belirten Celal Keleş, lige ısınma adına bir takım sıkıntı yaşayabileceklerini belirtirken, hazır olma adına takım olarak istenilen noktada olacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473