banner564

5 Eylül’de sona erecek

Yakın Doğu Kreşi’nden yapılan açıklamada, yeni dönem için kayıtların devam ettiği bildirildi

5 Eylül’de sona erecek
banner598
Yakın Doğu Kreşi’nden yapılan açıklamada, yeni dönem için kayıtların devam ettiği, 5 Eylül’de sona ereceği bildirildi
Yakın Doğu Kreşi Sorumlu Öğretmeni Zühre Bladanlı yaptığı açıklamada, kreşte 0-1, 1-2, ve 2-3 yaş olarak bebekleri ayırdıklarını, kreşte görevli öğretmenlerin her çocukla son derece titizlikle ilgilendiklerini belirtti. Bladanlı, Yakın Doğu Kreşinde görevli tüm öğretmenlerin Okul Öncesi Öğretmenliğinden mezun olduklarını, bilgi ve tecrübelerinin en üst seviyede olduğunu ifade ederek, her yıl düzenlenen hizmet içi eğitimlerle öğretmenlerin kendilerini sürekli olarak geliştirdiklerini söyledi.
Zühre Bladanlı Yakın Doğu Kreşi'nde çocukların sağlığının her şeyin üstünde olduğunu söyleyerek, kreş'te tam zamanlı bir hemşirenin görev yaptığını belirtti. Kreş'te her yaş grubunun sınıfların, uyku odalarının, mutfaklarının ayrı olduğunu, aylık olarak kreşte çocukların gelişimlerinin takip edildiğini ve her ay ailelere çocuklarının gelişimleriyle ilgili bilgiler verildiğini söyledi. 
Bladanlı, özellikle çalışan ailelerin güvenli bir şekilde çocuklarını Yakın Doğu Kreşine bırakabileceklerini belirterek, Yakın Doğu Kreşi olarak çocukları sevgi ile kucakladıklarını, çocukların bireysel farklılıklarını da göz önünde bulundurarak, çocukların zihinsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerini destekleyici bir eğitim sunduklarını kaydetti.
 Yakın Doğu Kreşi hakkında detaylı bilgi www.neu.edu.tr web sayfası ile 223 64 64 (dahili 147-232) no'lu telefondan alınabilir.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474