banner564

Sıkıntı yaşamayacağız

Geçen sezon yaşadığı sıkıntılarla fazlasıyla mücadele eden Başkent temsilcisi Gençlik Gücü, bu yıl işi sıkı tutuyor

Sıkıntı yaşamayacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun verdiği demeçte yeni sezona yönelik hazırlıklarına 21 Temmuz’dan beri devam ettiklerini, yeni sezonda, geçen yıl yaşadıkları zor süreci bu sezon yaşamak istemediklerini belirtti.

Daha güçlüyüz
Geçen sezona göre hem yönetim hem de takım olarak daha güçlü olduklarını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, bu sezon bütçeleri doğrultusunda takımı daha fazla güçlendirdiklerini belirtti. Geçen yıl ki kadrodan yeni sezon öncesi Ahmet Can ve Hasan Göksun’un ayrıldığını belirten, Niyazi Göksun takıma dahil olan yeni isimlerle birlikte ise sıkı şekilde çalıştıklarının altını çizdi.

Hedef ilk altı
Yeni sezon öncesi takıma 8-9 ismin dahil olduğunu belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, başlayacak olan yeni sezon öncesi ilk altıda yer almak için mücadele edeceklerini belirtti. Bu sezon yeni bir takım konumunda olduklarını belirten Niyazi Göksun, bugüne dek 8 hazırlık maçı oynadıklarını takımı oluşturma adına ise önemli mesafe kaydettiklerinin altını çizdi. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala takım üzerinde daha fazla teknik ve taktik üzerinde uğraş verdiklerini vurgulayan Niyazi Göksun, kalan haftaları ise en iyi şekilde değerlendirip lige hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473