banner564

Şikâyetlerini aktardılar

Futbolcular Derneği Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret ederek sıkıntılarını aktardı

Şikâyetlerini aktardılar
banner598
Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği Başkanı Hüseyin Sadıklar ve beraberindeki heyet Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette futbolcuların yaşadıkları sıkıntıları aktaran dernek üyeleri, özellikle sahaların kötü zeminlerinden ve uygun olmayan soyunma odalarından şikâyetçi oldular. Yeni dönemde bazı maçların gece oynatılmasını istediklerini de vurgulayan futbolcular, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’ndan, bazı sahaların aydınlatılmasını da istediler.

Cahitoğlu: Taleplerinizi gerçekleştirmek istiyoruz
Futbolcular Derneği’nin ziyaretinden son derece memnun olduğunu söyleyen Cahitoğlu, geçmiş dönemde Futbolcular Derneği’nden kendisine soyunma odaları ve diğer konularla ilgili hiç şikâyet gelmediğini, ancak bu şikâyetleri süratli bir biçimde değerlendirip, taleplere cevap vermeye çalışacaklarını aktardı. Yeni sezon öncesinde bazı sahları bakıma aldıklarını söyleyen Cahitoğlu, bazı sahalardaki soyunma odası ve benzeri şikâyetleri de yeniden ele alıp değerlendireceklerini ifade etti. Futbolcuların gece maçı talebine de olumlu yanıt veren Cahitoğlu, özellikle Girne 20 Temmuz Stadı’nın aydınlatılabilmesi için ihaleye çıkacaklarını da vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473