banner564

Spor Kulesi hizmete açıldı

Spor Kulesi hizmete açıldı
banner598
120 eğitmen ve personelle her yaşta ve her branşta spor hizmeti sunacak olan Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulesi, Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde, Başbakan Hüseyin Özgürgün,                       3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı        Doç. Dr. İrfan S. Günsel ve Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulesi Müdürü Turgut Zabit birer konuşma yaptı.  
Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulesi 3600 metre kareden ve 9 kattan oluşup son teknolojik aletlerle donatılmış bir spor merkezi.
Kulenin zemin katı danışma, vitamin bar- cafe ve suplement storedan oluşuyor. Burada, ayrıca Diyetisyenler eşliğinde sağlıklı beslenme menüleri de yer alacak.  Kulenin birinci katında soyunma odaları, duşlar, Diyetisyen ve Terapi Merkezi yer alıyor. Dünyaca ünlü otomotiv devi Ferrari’nin tasarımcısı Pinin Farina tarfından tasarlanıp çizilen ve düyanın en iyilerinden biri olarak kabul edilen İtalyan markası Panatta aletleri 2. 3 ve 4. katta yer alacak. Spor Kulesinin 4. katı sadece bayanlara özel olarak hazırlanmış bir salondur. 
Beşinci katta ise trx, yoga, pilates, total body vb. gibi grup egzersiz seansları sunulacağı iki adet stüdyo bulunuyor. 6. katta tamamen çocuklara özel hazırlanmış olup çocuk jimnastiği ve çocuk fitnesi için tasarlanmış bir bölüm. Spor Kulesinin yedinci katında daha fazla kitleye hitap edebilmek için hazırlanmış grup egzersizleri yapılabileceği bir stüdyo bulunuyor. Sekizinci katta ise BJJ, Boks, Kick Boks, MMA gibi dövüş sporlarının yapılacağı stüdyo yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473