banner564

‘Barajı yıkar geçeriz’

Arabacıoğlu’nun gözyaşları Serdar Denktaş’a müthiş moral verdi:

‘Barajı yıkar geçeriz’
banner598
Raif DOĞRU
Demokrat Parti’nin (DP) 25’inci kuruluş resepsiyonuna katılan üyelerin huzurunda Lefkoşa milletvekili Dr.Mustafa Arabacıoğlu’na ‘Bir kez daha adaylık’ teklifi yapan Genel Başkan ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş; duygusal kucaklaşma ve gözyaşları sonrasında müthiş moral buldu.
Denktaş;  “O gece bizim için çok güzel ve çok anlamlı bir geceydi” diyerek, partisinin baraj altında kalacağını söyleyenlere de “Biz o barajları yıkar geçeriz, siz de aklınızda ördiğünüz barajların altında kalırsınız” sözleriyle mesaj gönderdi.
   Serdar Denktaş sosyal medya paylaşımında şunları kaydetti:
   “Adanın her yanından gelen tüm Demokrat Parti üye ve sempatizanlarımız ile birlikte tek yürek olduk, 25. kuruluş yılımızda hep birlikte çok güçlü bir ses verdik.
   O gece ben bu ülkeye, bu devlete ve bu halkın başarabileceklerine samimiyetle inanan gözler gördüm. O gözler ki bu topraklarda Kıbrıs Türk Halkı’nın varlığı ve egemenliği için gün gele hiçbir fedakarlıktan kaçınmadılar, bedel ödediler ve huzurla altında yaşadığımız bu devleti hep birlikte inşa ettiler. 
   Biz her zaman sadece kendi halkımıza güvendik. Her seçim olduğu gibi bu seçim de Demokrat Parti için “Baraj maraj” deyenlere dün gece çok net biçimde gösterdik ki biz o barajı yıkar geçeriz, siz de kendi aklınızda ördüğünüz barajların altında kalırsınız… Her zaman olduğu gibi…”

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474