banner564

"Taraftarın ilgisi çok etkili oldu"

Galatasaray'ın Arsenal'den yeni transferi Lukas Podolski, sarı kırmızılıları tercih etmesinde taraftarların kendisine gösterdiği sıcak ilginin çok etkisi olduğunu belirtti

banner598
Galatasaray, Arsenal'den 2,5 milyon Euro bonservis karşılığında transfer ettiği Lukas Podolski'yle 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza töreninde, Lukas Podolski'yle beraber Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman da yer aldı.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi Galatasaray'a uzun süre hizmet verecek. Almanya'nın 10 numarası. Çok beğendiğimiz ve uzun süredir izlediğimiz bir futbolcuydu. Kendisine İstanbul'da, Galatasaray'da başarılar diliyorum. Taraftarlarımızın da büyük beklentisi vardı, yönetim ve teknik heyet olarak bunu karşılamış olduğumuzdan dolayı sevineceklerini ümit ediyorum, kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Transfer sezonu uzun"
Transfer politikasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Özbek, "Biliyorsunuz sezonu şampiyon olarak ve kupayı da kazanarak bitirdik. Şimdi de Süper Kupa'yı hedefliyoruz. Şampiyon bir takımın eksiklerini tespit ettik. Teknik kadromuz, Şampiyonlar Ligi'nde ve lig için gerekli takviyelerin tespitini yaptı. Biz de çalışıyoruz. Transfer sezonu uzun. Devam ediyor, acele etmeye gerek yok. Bazı şeyleri dikkate almak zorundayız. Bize en iyi şekilde hizmet edecek oyuncuları transfer etmek için çalışıyoruz. Mali şartlara da dikkat ediyoruz. Bu yüzden gecikmeler olabiliyor, Ağustos sonuna kadar vaktimiz var. Sırası gelince haberiniz olacak. Taraftarlarımızın endişesinin olmaması lazım. Şampiyonluğun en büyük adayı olacak takımı yaratıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de bize yakışır mücadele verecek ekibi yaratmaya çalışıyoruz. Bu yüzden sabırlı olmakta fayda var" sözlerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473