banner564

YAK’an adam

Yenicami’nin şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Halil Turan, geride kalan sezonu Diyalog’la paylaştı

YAK’an adam
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yenicami’nin genç golcüsü Halil Turan bir yandan sezonun yorgunluğunu atarken, bir yandan ise evliler kervanına girmeye hazırlanıyor. Yenicami ile önemli bir sezonu geride bırakan Halil Turan sezonun değerlendirmesini Diyalog Spor Servisi ile paylaştı.

Yenicami ayrıcalıktır
Yenicami’nin şampiyon ve kupa ile kapattığı sezonu değerlendiren Halil Turan her oyuncunun Yenicami’de oynamak istediğini, bu durumun ise ayrıcalık olduğunu belirtti. Yenicami’nin 86 golle tamamladığı sezonda takımı adına 21 gol kaydettiğini aktaran Halil, Yenicami gibi bir takımda bu gole ulaşmanın ise önemine dikkat çekti. Bugüne kadar oynadığı takımların da üzerinde emeği bulunduğunu aktaran Halil Turan, vitrinde olmanın ise farklı bir durum olduğunu belirtti.

Kenneth ve sonrası
Kenneth’in takımdan ayrılmasından sonra bir takım sıkıntılarla baş başa kaldıklarını aktaran genç oyuncu Halil Turan, belli bir süreden sonra ise takım olarak Kenneth’siz oynamaya alıştıklarının altını çizdi. Kenneth’in olduğu dönemde kendisi de ön plana çıkmak için mücadele ettiğini, Kenneth’in gidişinden sonra ise bir takım yükün omuzlarında kaldığını belirtti. Kenneth’in çok iyi bir oyuncu olduğunu hatırlatan Halil, onunla futbol oynadığı için ise kendisini şanslı hissettiğini vurguladı.

Antrenörlük dışında her şey
Sohbet sırasında Teknik Direktör Turan Altay’a da değinen Halil Turan, Altay’ın çok önemli bir isim olduğunu ve görevi dışında birçok konu ve sorun ile bu sezon mücadele ettiğini vurguladı. Sırasında yönetici sırasında ise iyi bir dost olduğunu belirten Halil Turan kötü dönemlerde Turan Hoca’nın takıma ciddi anlamda yardımcı olduğunun altını çizdi.

Türkiye’den teklif var
Ülkede ki birçok oyuncuya olduğu gibi kendisine de tekliflerin olduğunu belirten Halil Turan, her kesin olduğu gibi kendisinin de gelen teklifleri değerlendireceğini vurguladı. Önümüzdeki günlerde dünya evine gireceğini aktaran Halil düğün sonrası düşüneceğini ancak Yenicami’nin önceliğinde olduğuna dikkat çekti.

Keyifli bir sezon oldu
Çoğu kesimin konuştuğu keyifsiz bir lig terimine kendisinin katılmadığını ve anlam veremediğini aktaran Halil Turan, ligin kendi adına keyifli ve müthiş geçtiğinin bilinmesini istedi. Yaşayabileceği ve sahip olabileceği her şeye sahip olduğunu aktaran Turan, önümüzdeki sezon ülkede kalması durumunda ise gol krallığını tatmak ve yaşamak istediğinin altını çizdi. Bu sezon mağlup oldukları maçlar sonrası tecrübe farkıyla toparlanarak yola devam ettiklerini de belirten Halil, kazanma alışkanlığının ise takıma iyi geldiğini belirtti. Yenicami’nin son iki sezonun ön plana çıkan ekibi olduğunu belirten genç oyuncu önümüzdeki sezonlarda ise bunun sürmesi adına uğraş vermek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473