banner564

Üst sıralara tırmanmak istiyoruz

Yeniboğaziçi’nin başarılı defans oyuncusu Çağrı Sarpoğlu hedefini açıkladı:

Üst sıralara tırmanmak istiyoruz
banner598

 Süleyman REBGE

K-Pet Birinci Lig takımlarından Yeniboğaziçi’nin başarılı defans oyuncusu Çağrı Sarpoğlu ligin ilk yarısını değerlendirirken ikinci yarı adına beklentilerini açıkladı.

 “Üst sıralara tırmanmak istiyoruz
Ligin ilk devresinde kiralık olarak Yeniboğaziçi forması giyen ve transfer döneminde bonservisli olarak takıma katılan Çağrı Sarpoğlu şunları söyledi: “Ligin ilk yarısı düzensiz bir grafigimiz vardı bu yüzden orta sıralarda yer alıyoruz. Ligin ilk yarısını 11. sırada tamamladık ama öyle bir ligdeyiz ki herkes herkesi yenebilir, günlük performanslar ve maçın atmosferi çok belirleyici. Ligin ikinci yarısında odaklandık ve seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanmak istiyoruz”dedi.

“Benim için süpriz bir transfer oldu”
Yeniboğaziçi takımına bonservisli olarak katılmasınıda değerlendiren Çağrı, kendisi için süpriz bir transfer olduğunu fakat bundan mutluluk duyduğunu belirtirken transferi ile ilgili şu sözleri kullandı: “Bana güvenen teknik heyet, yönetim, başkanımız ve taraftarlarımız var olduğunu anladım. Çalışarak bir şeyleri doğru yapmaya çalışıyorum ve daha iyisini yapmak için bu takıma geldim. Her futbolcunun bir hedefi vardır fakat bu hedeflere ulaşmak için aceleci olmamam lazım. Öncelikle takımımın başarısı için ter dökeceğim, sonra ise adanın sayılı defanslarından birisi olmak için çalışacağım”dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474