banner564

Değirmenlik Belediyesi, "Kişisel Gelişim Eğitim Seferberliği" başlattı

Güzel bir işbirliği

Değirmenlik Belediyesi, "Kişisel Gelişim Eğitim Seferberliği" başlattı
banner598

Değirmenlik Belediyesi tarafından, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve MyEduco Center işbirliğinde belde öğretmenlerine yönelik "Kişisel Gelişim Eğitim Seferberliği" başlatıldı.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, göreve geldiği günden bu yana her alanda olduğu gibi, eğitim alanında da bir ilke imza atarak, bölgede eğitim seferberliği başlattı. 
Başkan Ali Karavezirler bu bağlamda ilk olarak Değirmenlik Belediyesi belde sınırları içerisinde yer alan okulların müdür ve öğretmenlerine yönelik; “Profesyonel Yaşamda Etkili İletişim” konulu eğitim sağladı. 
Swiss Akademi Türkiye Temsilcisi, KAÜ Öğretim Görevlisi, MyEduco Center Direktörü Marziye İlhan tarafından, Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde gerçekleşen “Profesyonel Yaşamda Etkili İletişim” konulu eğitimler okul müdür ve öğretmenlerine iki günde ayrı ayrı verildi. 
Katılımcıların kendini ve iletişim arkadaşını (öğretmen, müdür, öğrenci, veli, ekip arkadaşı) tanımalarını ve iletişim arkadaşının ruh halini yorumlayarak ikili ilişkilerde pro-aktif davranma becerisi kazandırmayı sağlayan eğitimden memnun ayrılan okul müdürleri ve öğretmenler, Başkan Ali Karavezirler’e kendilerine sunulan bu eğitimden dolayı teşekkürlerini sundu. 
Başkan Ali Karavezirler, eğitim sonrasında Marziye İlhan’a teşekkürlerini sunarak tablo hediye etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473