banner564

“Verilemeyecek hesabımız yoktur”

Mormenekşe Spor Kulübü başkan vekili Hasan Kemal Sesigüzel’den basında çıkan maaş dökümleriyle ilgili açıklama geldi

“Verilemeyecek hesabımız yoktur”
banner598

 K-PET 1. Lig ekiplerinden Mormenekşe Gençlerbirliği Spor Kulübü başkan vekili Hasan Kemal Sesigüzel’den kulübün mali yapısıyla ilgili açıklama geldi. 

Tamamen şeffaf bir yönetimiz
Sesigüzel kulüp hesaplarının tamamen şeffaf olduğunu ve mali tablo ile ilgili verilemeyecek hiçbir hesapları olmadığını belirtti. Hasan Kemal Sesigüzel basında adı geçen listenin yaklaşık bir aydır kulüp lokalinde asılı olduğunu, listede bir sezon boyunca futbolculara yapılan tüm maaş, sağlık ve diğer giderlerin yazıldığı ve bu listeyle ilgili hiçbir kişinin itirazının olmadığını belirtti. 

Hedefimiz kulübe hizmet
Görevde oldukları iki yıl boyunca tek hedeflerinin sadece kulübe hizmet olduğunu, bu doğrultuda canla başla çalıştıklarını, bu iki yıl boyunca bir taraftan sportif başarı için diğer bir taraftan ise futbolcuların ödemelerini yapabilmek için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. 

Kimse ile kavgamız olmadı
Hasan Kemal Sesigüzel bu süreç içerisinde birçok zorluk ve iftira ile karşılaştıklarını, fakat kulübe zarar gelmemesi adına asla hiç kimse ile ne kavga ettiklerini ne de bir sorun yaşadıklarını belirtti. Günün sonunda verilemeyecek hiçbir hesaplarının olmadığının altını çizen Sesigüzel, bu gibi söylemlerde bulunanları da kulüp olarak şiddetle kınadıklarını söyledi.

Çalışmalar devam ediyor
Başkan vekili Hasan Kemal Sesigüzel, 4 Temmuz’da yapılacak olağan genel kurul için tüm çalışmaların devam ettiğini, amaçlarının bu yapılacak genel kurulda kulübü daha ileriye taşıyacak iyi bir oluşum yaratmak için uğraş verdiklerini ve kendisinin de bu oluşumun içerisinde olacağını ve maddi manevi tüm desteğini vereceğini belirterek, tüm camiayı tek bir çatı altında toplanmaya davet etti. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474