banner564

‘Hizmet aşkımız var’

UBP Gönyeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Akyön, Lefkoşa İlçe Başkanı Gardiyanoğlu ile birlikte Diyalog Medya’yı ziyaret etti

‘Hizmet aşkımız var’
banner598

    Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gönyeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Akyön ve belediye meclis üyesi adayları, seçim çalışmaları çerçevesinde, Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret etti. Akyön ve ekibine, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu da eşlik etti.

   Akyön ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Diyalog Medya’nın seçim sürecince tüm adaylara eşit oranda yer verdiğini belirterek, bunun bir demokrasi örneği olduğunu söyledi ve Reşat Akar’a teşekkürlerini iletti. 
   Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını belirten Akyön, Gönyeli için önemli projeler geliştirdiklerini söyledi.
   UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu da, Diyalog TV’nin özelde KKTC’de genelde ise uydu vasıtasıyla tüm bireylerin sesini dünyaya duyurduğunu belirterek, seçim dönemi bu vasıtayla çok önemli bir misyonun üstlenildiğini kaydetti. Gardiyanoğlu, Diyalog Medya’nın seçim süresince güzel bir demokrasi dersi verdiğini vurgulayarak, Akar’ı tebrik etti. Gardiyanoğlu, sözlerinin sonunda Mustafa Akyön’ün seçimlerden galibiyetle çıkacağına inanç belirtti.

Demokrasiye sahip çıkmalıyız
Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da, yeni dönemde Gönyeli’nin sorunlarının çözülmesini diledi. Akar şunları kaydetti: 
   “Gönyeli artık büyük bir kent oldu. Yenikent’le birlikte çok gelişti. Büyüyen kentlerde daima sorunlarda çok olur. Benim gözlemlediğim kadarıyla bazı bölgelerde halen ciddi kanalizasyon sorunu vardır. Özellikle hafta sonları bazı sokaklar, etrafa yayılan pis kokulardan yaşanmaz haldedir.  Hâlbuki mülk olarak Lefkoşa’da değeri en yüksek bölgedir Yenikent. O nedenle ciddi sorunlar bekliyor yeni dönemde belediye başkanı olacak kişiyi. Hızlı bir çalışma temposuyla bu sorunların çözülmesini diliyorum ben de vatandaşlarımız adına.”
   Konuşmasının devamında Diyalog Medya’nın çalışmalarına değinen Akar, şunları söyledi: 
   “Bizler; adımız gibi her kesimle iyi bir diyalog içerisinde olmaya özen gösteriyoruz. Herkese ekranlarımızı açtık, gazete sayfalarımızı açtık. Demokrasinin en iyi şekilde çalışmasıdır hedefimiz. Bundan da gururluyuz. İyi dönüşlerini alıyoruz. Halkımızın, sizlerin, herkesin bu konuda kurumumuza gerekli desteği vermesi bizim için zaten en önemli onurdur. Bu açıdan teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474