banner564

Yakın Doğu Beşiktaş’ı ağırlıyor

Basketbol otoriteleri tarafından dünyanın en zor kadın basketbol ligi olarak kabul edilen Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki mücadelesine devam edem Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı Beşiktaş ile karşılaşacak.

Yakın Doğu Beşiktaş’ı ağırlıyor
banner598
Geçtiğimiz hafta ligin son şampiyonu Galatasaray ile karşılaşan Yakın Doğu Melekleri 2 Kasım Pazartesi günü Türkiye’nin en önemli spor camialarından biri olan Beşiktaş’ı Ankara Arena’da ağırlayacak, karşılaşma saat 14.00’ta başlayacak. 

Ayaz: Beşiktaş karşılaşmasını kazanacağımıza inanıyorum
Karşılaşmadan iki gün önce yani Cumartesi günü Ankara’ya gidecek olan takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Erhan Ayaz “Geçtiğimiz hafta özellikle ilk yarıda ve genelde maçın tümünde Galatasaray karşısında çok iyi mücadele ettik. Maçı son periyoda kadar taşıdık fakat yaşadığımız ufak aksaklıklar sonucu belirledi. Rahatlıkla söyleyebilirim ki son şampiyon Galatasaray’ı elimizden kaçırdık. Bu hafta da yine Türkiye’de spor denince akla gelen 3 büyük kulüpten bir diğeri olan Beşiktaş ile karşılaşacağız. Takımda herhangi eksik oyuncu yok, hafta içinde gerçekleştirdiğimiz idmanlar çok verimli geçti, yüzde yüz hazır şekilde Ankara’ya gidiyoruz” dedi. 

Durur: Beşiktaş maçına hazırız 
Karşılaşmayla ilgili görüşlerini dile getiren Koç Alper Durur “Takım olarak iyi çalışıyoruz ve Galatasaray maçından sonra da çok verimli geçen idmanlar gerçekleştirdik. Galatasaray karşılaşmasında zaman zaman çok iyi işler yaptık fakat maçı son periyotta kaybettik. Son şampiyon karşısında özellikle ilk yarıda sergilediğimiz oyun ve verdiğimiz mücadele gelecek maçlar için ümit verici. Beşiktaş ligin iyi kadroya sahip ve en tecrübeli takımlarından biri. Her takımın sezon öncesinde yaşayabileceği uyum sorunundan dolayı iki maç kaybetmiş olmaları kötü takım olarak algılanmasın. Aksine daha önce de söylediğim çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Güzel bir karşılaşma olacak ve biz bu maça kendimizi hazır hissediyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473