banner564

Kansere dikkat çekildi

İskele’de ‘Pembe Balon’ etkinliği düzenlendi

Kansere dikkat çekildi
banner598
Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Bölge Gönüllüleri, İskele Belediyesi’nin katkılarıyla ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında ‘Pembe Balon’ etkinliği düzenledi
Yapılan açıklamaya göre, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte, İskele Sağlık Merkezi önünde başlayıp, Ecevit Meydanı’nda son bulan bir yürüyüş gerçekleştirildi.
Etkinlik sonunda her yıl gökyüzüne bırakılan pembe balonlar bu yıl çevre kirliliği yaratmaması adına gökyüzüne bırakılmadı.
Etkinliğe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile eşi Ayşe Sadıkoğlu’nun yanısıra İlköğretim Dairesi Müdürü Ali Nizam, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, İskele Bölge Gönüllüleri Başkanı Ersin Nizam, Bekirpaşa Lisesi, Ticaret Lisesi, Şehit İlker Karter İlkokulu, Maarif Koleji ve Erenköy Lisesi öğrencileri, Sivil Savunma, Kooperatif Merkez Bankası, Limasol Bankası, UBP İskele Kadın Kolları, İskele Sahil Lions Kulübü ve Sosyal Hizmetler Dairesi çalışanları katıldı.
Etkinlikte, Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Bölge Gönüllüleri Başkanı Ersin Nizam, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473