banner564

Yeni teknik direktör dönemi

Fenerbahçe, daha önce 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurduğu 47 yaşındaki Hollandalı teknik adam Phillip Cocu için Ülker Stadı'nda imza töreni düzenledi 

Yeni teknik direktör dönemi
banner598

 Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu için imza töreni düzenlendi.

Hollandalı hücum futbolunun sinyallerini verdi ve "Öne doğru oynayan, hep pozisyon üretmeye çalışan bir takım olacağız." dedi. 
Fenerbahçe, daha önce 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurduğu 47 yaşındaki Hollandalı teknik adam Phillip Cocu için Ülker Stadı'nda imza töreni düzenledi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin de yer aldığı imza töreninde konuşan Cocu, sarı-lacivertli takımın başında olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu aktararak, şöyle konuştu: "Birkaç haftadır görüşme halindeydik. Fenerbahçe'nin geleceğini konuştuk. Fenerbahçe teknik direktörü olmaktan onur duyuyorum. Pozitif davranışlarla önümüze bakmalıyız. Net bir duruşumuz olmalı. Saha dışında da böyle olmalıyız. 
Başlamak için çok istekliyim. Yarın ilk antrenmanımızı yapacağız ve takımı daha iyi tanımaya başlayacağım. Yola yarın çıkıyoruz. Başarı için hem Comolli hem de başkanla çalışacağız." PSV ile bir sezon daha sözleşmesi olmasına rağmen neden Fenerbahçe'yi tercih
ettiği sorulması üzerine Cocu, "5 yıldan fazladır PSV'deydim. PSV'den sonra Fenerbahçe'nin bana ilgisi oldu. Gelecek için doğru adım atmak önemliydi. Yeni bir kulüp çıktı önüme. Son derece büyük heyecan duydum. Yeni fikirler önüme çıktı.
Comolli ve yeni başkanın fikirleri beni heyecanlandırdı. PSV'de çok başarılıydık. Artık değişim zamanın geldiğine inandım." ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473