banner564

Futbolcuların dramı

Yeniboğaziçi’nde futbol oynayan iki yabancı oyuncu kaderine terk edildi

Futbolcuların dramı
banner598

 Geçtiğimiz sezon süper ligden birinci lige düşen Yeniboğaziçi’nde yabancı futbolcu dramı yaşanıyor. Takımda yabancı statüsünde oynayan Keita Ousmane, Armond Badji ve Gueye Ousmane liglerin bitmesinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen ülkemizden ayrılamıyorlar. Futbolcular gazetemize yaptıkları açıklamada toplam 8 bin dolar maaş alacakları olduğunu, fakat ne başkanın ne yönetimin kendileri ile muhatap olmadıklarını, bununla beraber konaklama, iaşe ve ülkelerine dönüş biletleri ile ilgili sorumluluk almadıklarını belirterek, çok zor durumda olduklarını söylediler.

Gueye Ousmane: Annem ölüm döşeğinde
Takımda geçtiğimiz sezon forvet mevkiinde oynayan Gueye Ousmane gözü yaşlı şekilde yaptığı açıklamada liglerin bitmesinden sonra hiç kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini, ramazan ayı boyunca oruç tutmalarına rağmen yiyecek sıkıntısı yaşadıklarını, futbolcu arkadaşları ve duyarlı köylülerin yardımları ile yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti. Annesinin ölüm döşeğinde olduğunu ve ülkesine gidip annesini ölmeden son bir defa görmek istediğini söyleyen Ousmane, kulüpten hiç kimsenin dönüş biletlerini almadığı için ülkelerine dönemediğini belirtti.

Keita Ousmane: Sokakta kalabiliriz
Takımın defans oyuncularından Keita Ousmane son iki aydır bir hotelde kaldıklarını, fakat kulübün hotel parasını ödemediği için hotelden atılma tehlikesi yaşadıklarını belirtti. Kulüpten hiç kimsenin kendileri ile ilgilenmediklerini, telefonlarına cevap vermediklerini yani kısacası kendilerini kaderleri ile baş başa bıraktıklarını söyledi. Bununla beraber kulüpten yaklaşık 8 bin dolar maaş alacakları olduğunu fakat hiçbir kulüp yetkilisinin bu ödemeyi yapmaya yanaşmadıklarını belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474