banner564

Yönetim heyecanlı

Gençlik Gücü, önceki gün Balıkesir Sentetik Saha’da çalıştı

Yönetim heyecanlı
banner598
Bu sezon yeniden Süper Lig’de top koşturtacak olan Gençlik Gücü futbol takımı, sezon öncesi hazırlık çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Haftanın 6 günü antrenman yapan takım önceki gün Balıkesir Sentetik Saha’da güç çalışması yaptı.
Kendisine yeni transferlerle ilgisi yöneltilen soruyu, Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Chodhry, “Gençlik Gücü’nde yeni veya eski futbolcu yoktur. Gençlik Gücü futbol takımı vardır” şeklinde cevaplandırdı.
Önceki gün Teknik Direktör Niyazi, Yardımcı Antrenör Çağan Küsbeci yönetiminde gerçekleşen antrenmana sakatlıkları devam eden Hakan Eminoğlu, Özcan Saygı, Ceyhun Özkal ve izinli olan Mehmet Kanat dışında 22 futbolcunun katıldığına dikkat çeken Choudhry, “Futbolcularımız istekli ve arzulu. Onların istek ve arzuları yanında teknik kadronun ortaya koyduğu yüksek tempoya uyumları da biz yöneticileri de motive ediyor” dedi.
İster istemez yönetim kurulu olarak heyecanlandıklarını belirten Başkan Choudhry, “Yönetim heyecanlı. Bir an evvel yeni takımı görmek istiyoruz. Yeni takımın başarıları ile sevinmek ve onları alkışlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Alagadi’ye gidilecek
Geçtiğimiz Cumartesi sabahı saat 06.00’da Çamlıbel’e giderek çalışan Gençlik Gücü futbol takımı, yarın sabah yine saat 06.00’da bu kez Alagadi sahiline gidip, kumda çalışma yapacak.
Gençlik Gücü, sezon öncesi yurt dışı hazırlık kampını 26 Ağustos – 2 Eylül 2016 tarihleri arasında Türkiye’nin Aktepe ilinde gerçekleştirecek.


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473