banner564

Cevap gecikmedi

Necati Tilki’nin Serdarlı ile yollarını ayırmasından sonra yaptığı açıklamalara yanıt verildi

Cevap gecikmedi
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Yeni sezonda Birinci Lig’de mücadele edecek olan Serdarlı’da Teknik Direktör Necati Tilki’nin görevden ayrılmasından sonra yaşanan gelişmeler sonrası, Serdarlı kulüp Başkanı Mehmet Silahşör’den sıcağı sıcağına açıklamalar geldi. Mehmet Silahşör Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, Necati Tilki’nin yaptığı açıklamaları hayretle okuduğunu, bu nedenle Serdarlı başkan ve yönetimini yaptığı açıklamalar sonrası küçük düşürdüğünü belirtti.

Son derece talihsiz
Serdarlı kulüp başkanı Mehmet Silahşör yaptığı açıklamada Necati Tilki ile yollarının ayrılmasından sonra çıkan haberleri yakından takip ettiğini, ancak Necati Tilki’nin basına verdiği demeçlerin son derece üzücü olduğunu belirtti. Necati Tilki’nin takımın başına geldiği günden itibaren takım adına faydalı hiçbir şey yapmadığını belirten kulüp başkanı Silahşör, günün sonunda ise Necati Tilki’nin Serdarlı ile sadece maaş almak için çalışabileceğinin söz konusu olmadığını vurguladı. Mehmet Silahşör, Tilki’nin görevi bıraktığı güne kadar, ne sezon açılışı, ne kamp programı, nede transfer konusunda kendilerine hiçbir bilgi aktarmadığını belirtirken günün sonunda ise böyle bir hocanın bu takımda yerinin olmadığını vurguladı. Tüm bunlara rağmen kendilerinin yönetimi ile birlikte Necati Tilki’ye birçok isim götürdüğünü ancak ne yazık ki götürülen isimlerin hoca tarafından tanınmadığını ve doğal olarak da geri çevrildiğini aktaran Silahşör, Necati Tilki’nin başlı başına takım adına yanlış bir isim olduğunu vurguladı.

Mağduriyetinin sorumlusu kendisidir
Görevi bırakmasından sonra basına verdiği demeçlere de değinen Mehmet Silahşör, Necati Tilki’nin mağdur olduğu yönünde yaptığı açıklamaları hayret ve şaşkınlıkla okuduğunu söyledi. Necati Tilki ile aralarında herhangi bir imza olmadığına da değinen Silahşör, mağduriyetinin sorumlusu olarak hedef aramamasını tek sorumlunun yine kendisi olduğunu net bir şekilde belirtti. Takım bulamayışı ile ilgili olarak sorumlu Serdarlı kulübünü göstermenin çocukça ve acemice bir davranış olduğunu da belirten Silahşör, Tilki’nin bu düşüncelerle yola devam etmesi halinde daha çok mağdur olacağını aktardı. Yaşanan gelişmeler sonrası Tilki ile bizzat kendisinin görüştüğünü aktaran Serdarlı Kulüp Başkanı Mehmet Silahşör, bu şartlar ve ortamda kendisi ile çalışmanın zor olacağından dolayı yollarını da doğal olarak ayırdıklarını söyledi. Serdarlı olarak kısa sürede başka hoca bulacaklarını da aktaran Mehmet Silahşör en kısa sürede hocanın isminin netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473