banner564

Zor bir takım olacağız

Geçen sezonun ikinci yarısında hayal kırıklığı yaratan Girne Halk Evi yeni sezonda hedefi zirve koydu

Zor bir takım olacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarına merhaba diyen Girne Halk Evi, yeni sezonda hedefi zirve olarak belirledi. Teknik Direktör Mehmet Kemancıoğlu, yeni sezonda koşan bir Girne Halk Evi yaratma düşünceleri olduğunu söyledi. Hedeflerini bir üst lig olarak belirlediklerini aktaran Kemancıoğlu, bu hedef doğrultusunda çalışmalara başladıklarını söyledi.

Başa oynayan takım yaratacağız
Genç ve koşan takımla birlikte başa oynayan bir ekip yaratma düşünceleri olduğunu belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, bu nedenle yeni sezon öncesi tüm enerjilerini Girne Halk Evi için harcayacaklarını aktardı. Ligde başa oynayan bir takımla birlikte, yarışmacı bir takım görünümünde olmak istediklerini aktaran başarılı çalıştırıcı, iyi bir hazırlık süreci planladıklarına dikkat çekti. Transfer sürecinin tüm hızı ile devam ettiğini de belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, takıma gelecek olan isimlerin genç olmakla birlikte hazır olan isimler olduğunun altını çizdi. Genç ağırlıklı transfer listeleri olduğunu yineleyen Kemancıoğlu, geçen yıl yaşadıkları bir takım şansızlık ve sıkıntıyı bu sezon yaşamak istemediklerini söyledi.

Grupta Girne ağırlıklı
Yeni sezonda 11 takımın yer alacağı Batı Grubu’nda mücadele edeceklerinin sorulması üzerine ise demeç veren Mehmet Kemancıoğlu, grubunun Girne ağırlıklı takımlardan oluşmasının, grubu daha zor ve keyifli hale getireceğini belirtti. Herkesin geçiş yılı olmasına rağmen hedefi olduğunu belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmmet Kemancıoğlu bu nedenle iyi kadro kurma adına her takımın kolları erken sıvadığını söyledi. 4 Takımın lige veda edeceği Batı Grubu’nda bölge derbilerinin dikkat çekeceğini söyleyen Kemancıoğlu, keyifli ve zor bir grup olacağının ise unutulmaması gerektiğini aktardı.

7 hafta, 5 idman
Yedi haftalık bir hazırlık süreci planladıklarını, yedi haftada 5 gün idman yapacaklarını hatırlatan Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, hazırlık maçlarına da bu bağlamda hazırlık sürecinde devam edeceklerini belirtti. Hazırlık maçları yanında Düzkaya’nın düzenleyeceği anı turnuvasına da katılacaklarını belirten Kemancıoğlu, kendi liglerinden hazırlık maçı olacağını söyledi. Transfer döneminde genç isimleri takıma dahil edeceklerini belirten başarılı çalıştırıcı, koşan isimlerin takıma dahil edileceğini belirtti. Geçen yıl özellikle ligin ikinci devresinde yaşanan bir takım sıkıntıların bu yıl olmayacağını belirten Mehmet Kemancıoğlu, zirveye ortak, zirve için oynayan bir Girne Halk Evi olacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473