banner564

Yeri göğü inletti

Merit Medusa Club sahnesinde ikinci kez ağırlanan Suat Ateşdağlı, yine muhteşem bir geceye imza attı

Yeri göğü inletti
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel'den misafirlerine ikinci Suat Ateşdağlı sürprizi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenlerin yoğun isteği üzerine bir kez daha Merit Crystal Cove Hotel Medusa Club sahnesinde ağırlanan ünlü DJ, yine muhteşem bir geceye imza attı. 
Sanatçı, hayranlarına daha yakın olabilmek için DJ kabininin dışında, VIP loca bölümüne özel teçhizatla yepyeni bir kabin hazırlattı. Sosyal medya hesabından da duyurduğu Merit Crystal Cove Hotel performans gecesini ölümsüzleştirmek isteyen birçok hayranı, ünlü DJ'i de kadrajlarına alarak bol bol fotoğraf çekildi. 

Medusa’yı güzeller bastı
Merit Royal Hotel'de dün yapılan "Miss Summer-2016 Güzellik Yarışması"nda boy gösteren, dünyanın dört bir yanından gelen birbirinden güzel kızlar da Medusa Club'ta kendilerini DJ Suat Ateşdağlı'nın hareketli şarkılarının ritmine bıraktılar. 
Gece hayatının vazgeçilmez isimlerinden Türkiye'nin en iyi prodüktörü Suat Ateşdağlı, Merit Crystal Cove Hotel'in denizin üzerindeki gözbebeği Medusa Club'ta ikinci defa doyumsuz eğlence anlayışı ile geceye damga vurdu. 

İz bırakacak bir performanstı
Kendi hitlerinden oluşan yabancı şarkılarla programını açan ünlü DJ, Süperstar Ajda, Serdar Ortaç, Hande Yener, Murat Boz ve Merve Özbey gibi Türk Pop müziğine damga vuran isimlerin şarkılarına yaptığı özel remixlerle de yeri göğü inletti. Medusa Club'ta kapasitenin üzerinde çok sayıda hayranını eğlendiren yakışıklı DJ, adadaki eğlence hayatına bir kez daha uzun süre iz bırakacak bir imza attı. 
Eğlence Suat Ateşdağlı'dan sonra DJ Levent Çiçekli ile sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473